Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΛΑΝΗ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ Ο Β.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

.Για απόλυτη δικαστική πλάνη κάνει λόγο, σε νέα επιστολή του από τη φυλακήο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, που καταδικάστηκε σε ισόβια για την υπόθεση της υπεξαίρεσης.

Στην επιστολή, που αναρτήθηκε στο ιστολόγιό του, τονίζει ότι καταδικάστηκε χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, δηλώνει ότι δεν γνώριζε τον υπάλληλο του δήμου που συνελήφθη για την υπεξαίρεση και αναφέρει ότι παρόλο που το όνομά του δεν βρισκόταν μεταξύ των εμπλεκομένων στον κατάλογο της οικονομικής επιθεωρήτριας, ο ίδιος βρέθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της συναυτουργίας. 

Επιπλέον σχολιάζει ότι στο δικαστήριο δεν αποδείχτηκε η εναντίον του κατηγορία, αλλά τελικά άλλαξε η κατηγορία αρχικά σε ηθική αυτουργία και στη συνέχεια σε άμεση συνέργεια διά παραλείψεως.

«Τι παράλειψη να κάνω ως δήμαρχος αφού δεν είχα κρατήσει για τον εαυτό μου καμία αρμοδιότητα σχετικά με τα οικονομικά του δήμου;» διερωτάται και δεν παραλείπει να σημειώσει ότι μετά την καταδίκη του έγινε γνωστό ότι 12 εκατομμύρια ευρώ παίχτηκαν στο Χρηματιστήριο από εμπλεκόμενη, στο θέμα, υπάλληλο του δήμου.
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/19566-e-apoluti-dika