Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΚΡΑΥΓΗ ΠΟΝΕΜΕΝΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΐΣΕΙ ΤΑ ΟΚΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)

του Γιώργου Θεοχάρη

Μία μάνα που έφερε στη ζωή 8 Ελληνόπουλα και εγκαταλείφθηκε από όλους….

Η βοήθεια του κόσμου μετά από έκκληση του''Αγιορείτικου Βήματος'' είχε ανταπόκριση αλλά ήταν προσωρινή. Η οκογένεια έχει απόλυτη ανάγκγη να στηρίζεται σταθερά. Ας βοηθήσουμε!

Ο 12χρονος Γιώργος, η 14χρονη Σταυρούλα, η 16 Μαρία και τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια τους έχουν εγκαταλειφθεί από τον πατέρα τους. Ζουν με την φροντίδα της 47χρονης μητέρας τους σε μία μονοκατοικία στη  πόλη της Λάρισας. Η εξαθλίωση για αυτούς είναι καθημερινότητα. 

Κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς ρεύμα καθώς  η πολύτεκνη μητέρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στον διακανονισμό που έκανε .

Η οκταμελής οικογένεια, ζει σε ενοίκιο, σε μία μονοκατοικία κόστους 300 ευρώ το μήνα. ''Το ψυγείο είναι αδειό, ακόμα και τα παπούτσια των παιδιών είναι πολύ δύσκολο να τα αγοράσουμε και έτσι …..'', υπογραμμίζει η μητέρα.

Άνεργη εδώ και έξι χρόνια η κυρία Χρυσούλα, δουλεύει περιστασιακά καθαρίζοντας μαγαζιά και σπίτια στη Λάρισα. Ταπετσέρης στο επάγγελμα. Αλλά λόγω κρίσης αδυνατεί να βρει δουλειά.

Ο γιος της την περασμένη εβδομάδα απολύθηκε απο τον στρατό και ψάχνει και εκείνος δουλειά.

Μέσα από το «Αγιορείτικο Βήμα» η πονεμένη μάνα κάνει έκκληση, λέγοντας, ''Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να βρω δουλειά οπουδήποτε για να ταΐζω τα παιδιά μου. Κάθε μέρα για μένα είναι και ένας Γολγοθάς και μαζί και τα παιδιά μου που δεν φταίνε σε τίποτα''.

Όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την οκταμελή οικογένεια μπορεί να απευθύνεται στο τηλέφωνο: 6976-383346 (κ. Χρυσούλα Ροκά).

Aρ.Λογαριασμού: IBAN GR 400110341 00000 341341  33817

Swift : ETHN GR AA

alt
alt
alt
alt


*Η οικογένεια της κ. Χρυσούλας Ροκά - Τα άλλα δυο παιδιά της, ο ένας υπηρετούσε στρατιώτης και ο άλλος έλειπε λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων από τις πρόσφατες αναμνηστικές  φωτογραφίες.  
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/16359-dramatiki-ekkli