Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΓΕΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ''ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ'' ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΛΕΦΤΑ - Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ , ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ....!!!




Η κακομοιριά του ελληνόφωνου ενημερωτικού προσωπικού στο μεγαλείο της. Άξιες βουβουζέλες των Γερμανών προπαγανδιστών που θέλουν να πείσουν τον πλανήτη ότι τα πρόβατα επί σφαγή (Έλληνες Κύπριοι) είναι λύκοι, βουτηγμένοι στο μαυρο χρήμα διεφθαρμένων Ρώσων ολιγαρχών, άρα
“καλά να πάθουν”.

Η απάντηση σε όλους αυτούς έρχεται από την δήλωση του “ολιγάρχη” Alexander Lebedev, που έκανε πλάκα στην Guardian λέγοντας: “Ναι, καταστράφηκα. Έχασα 10 χιλιάδες δολάρια!! Μα όλοι γνωρίζουν ότι η Κύπρος ήταν διαμετακομιστικό κέντρο και κανείς δεν άφηνε τα λεφτά του εκεί. Τα λεφτά έφευγαν επι τόπου σε χώρες όπως η Λιθουανία, η Λεττονία, τα Μπελιζ, η Ελβετία!”

Και για όσους γνωρίζουν ακόμα καλύτερα, το παιχνίδι ακόμα και των φορολογικά ελεγχόμενων συναλλαγών γινόταν μέσω Ρωσικών υποκαταστημάτων όπως την “Εμπορική τράπεζα της Ρωσίας”, που διατηρούσε υποκατάστημα στην Κύπρο. Τα χρήματα περνούσαν απ’ ευθείας στην Ελβετία, στην Σιγκαπούρη, την Γερμανία, ακόμα και στην Ρωσία ως περιουσιακά στοιχεία ΛΤΔ στην καλύτερη.

Έτσι, μετά τους διεφθαρμένους Έλληνες που έλαβαν τον χαρακτηρισμό από το ποιόν της παρέας του Παπανδρέου, έχουμε και τους διεφθαρμέους Κυπρίους με το μαύρο χρήμα. Χαρακτηρισμός που προήλθε από τις μαύρες αμοιβές όσων προωθούσαν το “ΝΑΙ” στο σχέδιο Ανάν.