Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η επιστροφή των ζωντανών – νεκρών.

20130126-190032.jpgΤα “βαρυσήμαντα” άρθρα του Σημίτη, ο Παπανδρέου καθηγητής, ο καραγκιόζης φούρναρης και ο Παπαντωνίου “ελληνική φωνή στο Νταβός”. Όπως και το 2004, οι διαπλεκόμενοι προσπαθούν να φυγαδεύσουν τους ευεργέτες τους. Θυμηθείτε τότε τις “αποκαλύψεις” ότι ο Σημίτης θα γινόταν ΓΓ του ΟΗΕ, του ΝΑΤΟ, σφαζόντουσαν στην ποδιά του όλοι οι διεθνείς οργανισμοί και άλλα διηγήματα.
Η σκοπιμότητα είναι απλή. Για όλους αυτούς υπάρχουν δικαστικές έρευνες σε εξέλιξη. Τα ευρήματα της λίστας, οι περίεργες διαδρομές, η ΕΛΣΤΑΤ, το μνημόνιο κλπ.
Αυτά τα αφιερώματα αποτελούν καταφανή εκβιασμό της δικαιοσύνης. Όπως και η αλητεία 
με τον Γεωργίου και τις δηλώσεις της κοπελίτσας δίπλα στον επίτροπο για τις οποίες σας έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη τις επόμενες ημέρες.
Οι εισαγγελείς υποχρεούνται να μην κάνουν βήμα πίσω απέναντι στους καταστροφείς της πατρίδας. Αλλιώς μετά από άλλα 20 χρόνια, θα μάθουμε ότι κάποιοι πλούτισαν από την καταστροφή της Ελλάδας και ουδείς αντιστάθηκε. Όπως μαθαίνουμε σήμερα για το χρηματιστήριο, την Siemens, τα υποβρύχια, την εμπορική, την ΕΤΒΑ, τα σουάπς κλπ κλπ. Και όμως ο Σημίτης είνα ακόμα έξω, ο δε Στουρνάρας υπουργός.

http://olympia.gr/2013/01/26/%CE%B7-