Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο μαύρος φάκελλος της Siemens (και οι επικίνδυνες ανακρίβειες).


ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ – ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΛΙΣΤΑ.

Όλα τα πρακτικά της εξεταστικής που δημοσίευσε αυτούσια μόνο το Ολυμπία, μπορειτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Από την στιγμή που αποφασίσαμε να συμβάλλουμε με τις ταπεινές μας δυνάμεις στον αγώνα για το Δίκαιο και την Αλήθεια που για εμάς ενσαρκώνονται στην έννοια “Ελλάδα”, ακολουθήσαμε μία συγκεκριμένη στρατηγική. Αυτή του “κύριου εχθρού”. Κοινώς, αντίπαλος μας είναι τα “μεγάλα παιδιά”, ο πραγματικός κίνδυνος για την πατρίδα και όχι αυτοί που προσπαθούν διακαώς να πάρουν μία θέση “αντιπάλου” απέναντι μας. Αυτός είναι ο λόγος που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τους κατήγορους, τους συκοφάντες, τους αδαείς ή εγκάθετους που μας επιτίθενται κατά καιρούς. Αυτοί καλά κάνουν και μας επιλέγουν ως αντιπάλους. Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε τέτοια πολυτέλεια. Μακάρι να έλθει το πλήρωμα του χρόνου, ο “κύριος εχθρός” να έχει καταστραφεί, ώστε να έχουμε την ευχέρεια να κάνουμε πλακίτσα με αυτούς που μας αποκαλούν (κρυπτο)εγκάθετους των αριστερών, των δεξιών, των εβραίων, των ναζί, του Γιαννακόπουλου, του Βαρδινογιάννη, του Μαρινάκη, του Μελισσανίδη και του Σόρος.

Εν προκειμένω όμως, κάποιες επικίνδυνες ανακρίβειες δεν πρέπει να μένουν αναπάντητες γιατί ηθελημένα ή αθέλητα στοχεύουν στην απαξίωση του διαδικτύου προς όφελος των βαρώνων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όταν αποκαλύψαμε το πρώτο μνημόνιο με τους επαίσχυντους όρους σε συγκεκριμένες εκτυπώσεις οθόνης, ακαριαία κυκλοφόρησαν από ελεεινούς κύκλους πανομοιότυπες απεικονίσεις μόνο που “επιστημονικά” άλλαζαν οι όροι και μιλούσαν για “εξορία αντιφρονούντων” και άλλα γραφικά. Δυστυχώς πολλοί καλόπιστοι έσπευδαν να αναπαράγουν αυτές τις επαγγελματικές προβοκάτσιες με τίτλους “Σοκ – και εξορία για αντιφρονούντες προβλέπει το μνημόνιο!” με αποτέλεσμα την γελοιοποίηση της όλης προσπάθειας, την κατάρρευση της αξιοπιστίας. Σημερα όλοι γνωρίζουν για το Βρεταννικό δίκαιο. Όταν το αποκαλύπταμε εμείς, είμασταν “συνωμοσιολόγοι” ακόμα και δια στόματος Βενιζέλου στην ολομέλεια της βουλής.

Θυμάστε όλοι πως το “Ολυμπία” ήταν το μόνο ιστολόγιο που δημοσίευσε αυτούσια τα πρακτικά της εξεταστικής για την Siemens μαζί με πλήθος στοιχείων, όταν όλοι έσπευδαν να τα “κουκουλώσουν”. Αυτό μας έκανε να γνωρίζουμε το βάθος και τα στοιχεία της υπόθεσης όσο λίγοι, γι’ αυτό και θεωρούσαμε την γερμανική επέλαση πηγή της καταστροφής. Με αρχιτέκτονα τον κύριο Σημίτη.

Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί κρατούν στα χέρια τους την λίστα Χριστοφοράκου με τους ελληνόφωνους πολιτικούς που χρηματίσθηκαν. Το έχουμε γράψει και στο παρελθόν, οφείλουμε να το επαναλάβουμε για να γίνει επιτέλους κατανοητός ο τρόπος δράσης και η μυστικότητα των ενεργειών. Εάν υπάρχουν κάποιοι που θέλουν αυτό το μυστικό επτασφράγιστο περισσότερο και από τους επίορκους, είναι οι ίδιοι οι Γερμανοί. Έτσι εξασφαλίζουν την διατήρηση του υπόδουλου στα συμφέροντα τους πολιτικού, διακομματικού “μπλοκ”.

Τα χοντρά λαδώματα λοιπόν δεν γινόντουσαν με καταθέσεις σε λογαριασμούς πολιτικών. Γινόντουσαν από τον ίδιο τον Χριστοφοράκο στην σουΐτα της Μ. Βρετάνιας, από την ίδια την μητρική σε πτήσεις – αστραπή ελληνόφωνων πολιτικών κλπ. Ακόμα και η μίζα του Τσουκάτου αποκαλύφθηκε από την εκταμίευση και όχι την πληρωμή. Για να δικαιολογήσει ο Χριστοφοράκος που πήγαν τα λεφτά αλλά να στείλει και ηχηρότατο μήνυμα που του εξασφάλισε την διαφυγή του.

Ο Χριστοφοράκος λοιπόν κρατούσε αναλυτικό αρχείο κάθε βρώμικου Ευρώ, γιατί έπρεπε να δίνει λογαριασμό στην εταιρεία! Αυτή ακριβώς είναι η λίστα Χριστοφοράκου, την οποία βεβαίως δεν υποχρεώθηκε να αποκαλύψει σε ποινικό δικαστήριο αφού η εταιρεία παραδέχθηκε ότι τα ταμεία δεν ήταν “μαύρα”, αλλά επίσημα εταιρικά. Άρα η περιβόητη κατάθεση Χριστοφοράκου που έφτασε στην εξεταστική (την παραθέτουμε αυτούσια), δεν περιέχει την περιβόητη λίστα.

Την λίστα την έχουν: Ο κύριος Χριστοφοράκος, δύο συμβολαιογράφοι που τους την παρέδωσε για προσωπική του ασφάλεια, η μητρική εταιρεία (=Γερμανικό κράτος) και (πιθανόν) οι δικαστικοί που χειρίστηκαν τον εξωδικαστικό συμβιβασμό της Siemens με τον Χριστοφοράκο στην υπόθεση – οπερέτα.  Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες που βγήκαν και εμπλέκουν εκ νέου την D&P με το State Department προφανώς είναι νέα εξέλιξη που παραπέμπει σε αίτημα δικαστικής συνδρομής σε ανώτατο επίπεδο όμως, αφού η πρώτη αίτηση που αποκάλυψε το σκάνδαλο ήταν σε επίπεδο υπουργείων δικαιοσύνης. Από εκεί προέρχεται και η πρώτη έκθεση D&P που παραθέτουμε αυτούσια. Μέρος της σίγουρα έχουν και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.

Όπως παραθέσαμε και την απλή λύση για να εξαναγκαστεί η εταιρεία να δώσει την λίστα και τις αποζημιώσεις. Απλή, δικαστική που η εξεταστική είχε μάλιστα προτείνει. Δεν σας κάνει εντύπωση πως η δίκη Μαυρίδη στην Γερμανία (σημείο κλειδί) δεν αναπαράχθηκε από κανένα απολύτως ΜΜ”Ε” παρά μόνον από το Ολυμπία;

Και όπως θυμάστε, η εξέταση Χριστοφοράκου από κλιμάκιο της εξεταστικής, κατέληξε σε μέγα φιάσκο όπου (αναμενόμενα) δεν είπε απολύτως τίποτα.

Παραθέτουμε λοιπόν τα πρωτότυπα, απόρρητα έγγραφα όπως έχουμε κάνει και στο παρελθόν με την πολύτιμη βοήθεια του συναγωνιστή ΑΝΤΙ300. Η λύση στην εξάρθρωση του σκανδάλου δεν είναι κραυγές και ψευδολογίες, αλλά μία απλή, αυτονόητη δικαστική πρωτοβουλία που φαίνεται σήμερα με την απόπειρα συναίνεσης, δολίως δεν επάρθη. Όμως ποτέ δεν είναι αργά, ακόμα και σήμερα.

Θα επανέλθουμε με νέες αποκαλύψεις για τον κύριο Χριστοφοράκο που θα κάνουν πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους. Πάνω που νόμιζαν ότι ηρέμησαν, κρυμμένοι πίσω από τις αρβυλοθεωρίες που κυκλοφορούν.

Το ντοκουμέντο της κατάθεσης Χριστοφοράκου στην εισαγγελία του Μονάχου, όπου βεβαίως δεν ανέφερε ονόματα.

Η συνδρομή από την Γερμανική δικαιοσύνη:

Και το δικόγραφο της Αμερικάνικης δικαιοσύνης