Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ακαριαία απάντηση Ψυχάρη σε Τράγκα με δημοσίευση των αρχείου του “Βήματος” για τα 90 χρόνια!


Σε τεράστια έξοδα φαίνεται πως έβαλε ο Γιώργος Τράγκας τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, μετά την επίθεση που του έκανε για τον ρόλο του “συγκροτήματος” στην κατοχή και στην αποστασία.

Η απάντηση Ψυχάρη που δεν φείδεται χρημάτων σε τέτοιες κόντρες, ήταν άμεση. Από την Κυριακή το Βήμα δημοσιεύει σε πολυτελή έκδοση όλα τα αρχεία των εκδόσεων από το 1922 και έπειτα!!!

Δυστυχώς ο πρώτος τόμος δεν θα περιλαμβάνει την “επίμαχη περίοδο” με τους ύμνους στο Ράιχ και τον Άλτεμπουργκ. Θα αναμένουμε με αγωνία τον δεύτερο τόμο. Από την στιγμή που ο Σ. Ψυχάρης σήκωσε το γάντι θεωρούμε δεδομένο ότι θα δημοσιεύσει και τις αξέχαστες στιγμές του 1941-1944 με τους ύμνους στην ηρωϊκή γκεστάπο και τους ταγματασφαλίτες. Αλλά και την περίοδο 1965-1974 με χαιλάιτ τον μεγάλο στοχαστή, στρατηγό Ιωαννίδη

Εάν όμως λείπει η συγκεκριμένη περίοδος από την πολυτελή έκδοση, είναι σίγουρο ότι ο Τράγκας θα εμφανιστεί με γενιάδα και άσπρο άλογο στο Σύνταγμα, αφού θα έχει λόγο να πανηγυρίζει για τα επόμενα 90 χρόνια…

Αναμένουμε τις εξελίξεις με αγωνία. Σε περίπτωση πάντως οποιασδήποτε “απώλειας”, μπορείτε να δείτε αξέχαστες στιγμές εδώ και εδώ.