Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Βόμβα από Ρουμανία: Μαύρα εκατομμύρια Ευρώ στον ισολογισμό της ΑΤΕ βρήκαν οι ελεγκτές. Ο κύριος Πανταλάκης θα κάνει κάποια έρευνα για “μαύρα εκατομμύρια στο εξωτερικό”;


20121101-221614.jpgΟ κύριος Πανταλάκης, διοικητής της ΑΤΕ αλλά και τ. της περιβόητης “Γενικής Αποθηκών” κατέχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ: Είναι ο μοναδικός διοικητής που προήδρευσε δύο εταιρειών οι οποίες κατέρρευσαν κατά την διοίκηση του, αλλά συγχρόνως ο ίδιος μπόρεσε και έβγαλε αρκετά εκατομμύρια Ευρώ στο εξωτερικό. Νόμιμα πάντα.
Ίσως ο κύριος Πανταλάκης θα επιθυμούσε να κάνει μία έρευνα σε κάποια άλλα εκατομμύρια στο εξωτερικό που ελέγχονται από τις ρουμανικες αρχές. Στο υποκατάστημα της ΑΤΕ στην Ρουμανία, όπου ο “Λομπίστας” αποκαλύπτει ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο. Εσείς φανταστικοί υπάλληλοι, συνεχίστε να πανηγυρίζετε που δεν ενταχθήκατε στον ΕΟΠΠΥ σαν τους υπόλοιπους ραγιάδες.
Διαβάστε:
“Αμαρτωλά” εκατομμύρια ευρώ εντόπιζαν στον ισολογισμό της ATE Romania οι ορκωτοί στους ισολογισμούς της τράπεζας. Ο «THE GOVERNOR THEODOROS PANTALAKIS» δεν ειδε βέβαια τίποτα το μεμπτό ούτε το δ.σ στη Ρουμανία ούτε το δ.σ στην Αθήνα.
Ήθελε να πουλήσει το 2011 την θυγατρική στη Ρουμανία αλλά δεν τα κατάφερε. Ξαφνικά όμως ότι δεν κατάφερε ο Theodor το καταφέρνει ο Michael. Ρουμάνοι επενδυτές θα ρίξουν πάνω από 260 εκ ευρώ σύμφωνα με το Mediafax, επικαλούμενο πηγές από την αγορά.
Τώρα ποιοι είναι οι Ρουμάνοι επενδυτές που προτίθενται να επενδύσουν εκατομμύρια σε μια θυγατρική – τόσα όσα δεν έχει στοιχήσει η μητρική στην πρόσφατη εξαγορά – είναι ένα καλό ερώτημα που θα θέσω στην αστρολόγο μου. Θα σας ενημερώσω όταν δει τα αστρολογικά τρίγωνα ίσως και τετράγωνα…
Πηγή πληροφόρησης: http://lobbystasgr.blogspot.gr/2012/11/blog-post.html