Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

"Όπου ακούς μεγάλα σκάνδαλα κράτα μικρό καλάθι"


Το  λάβαμε το μήνυμα ,θέλουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη  από την λαίλαπα των επικείμενων μέτρων που πρόκειται να λάβουν….

Γνωστή παλιά πολιτική που έχει καταντήσει ρουτίνα και πλέον ακόμη και ο πιο ανόητος καταλαβαίνει ότι όταν κάτι μεγάλο βγάζουν στην φόρα όπως ένα σκάνδαλο ,ξέπλυμα μαύρου χρήματος , προκλητικά πολιτικά παιχνίδια , μπαινοβγάζουν κόσμο στη φυλακή χωρίς λόγο αλλά με μια απλή κατηγορία , τότε κάποιο ύπουλο σχέδιο έχουν στο μυαλό τους.

Τώρα βρήκαμε το σκάνδαλο με τους 33 πολιτικούς που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ το οποίο τους ερευνά για ξέπλυμα μαύρου χρήματος  να αποπροσανατολίσουμε την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουμε το έδαφος για να γεννήσουμε και άλλα σκανδαλάκια  μπας και ο κόσμος στρέψει εκεί την προσοχή του.

Νομίζω όμως ότι αρκετά παίξανε με τις αντοχές του ελληνικού λαού και τις αυταπάτες που του δημιουργούν κάθε λίγο ότι ξεπηδούν από παντού σκάνδαλα.

Όλο το καλοκαίρι προετοιμάζαμε την βόμβα την γυαλίζαμε για να την σκάσουμε τώρα; Και να προετοιμάσουμε και το έδαφος για την σκληρή δικαστική αντιμετώπιση σε δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν ;

Ο λαός λέει ότι όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Και έχω την αίσθηση ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Για 33 πολιτικούς λένε τους 5 έχουν πιο σίγουρους και στο τέλος ο εξής κανένας θα αποδειχθεί ότι ήταν μπλεγμένος στο νέο σκάνδαλο για να μην ανατρέξουμε σε ανύπαρκτες υποθέσεις του παρελθόντος που τις ονομάσαμε σκάνδαλα και στο τέλος ξεφούσκωσαν.

Σημασία  έχει  ότι τα νεύρα του Έλληνα δεν είναι σε καλή κατάσταση και όταν διαρκώς ακούει να ξεπηδούν από παντού σκάνδαλα τα οποία στο τέλος αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχουν ….ε… είναι το λιγότερο προκλητικό αυτό που συμβαίνει και ας τολμήσω να πω ότι αυτό  είναι το πραγματικό σκάνδαλο…