Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

O ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ..

του Γιώργου Θεοχάρη

Εφεδρεία, νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, μέτρα φωτιά όπως και το φυσικό κλίμα των ημερών εν όψει....

Η καλοκαιρινή ραστώνη πλησιάζει στο τέλος της και η ώρα του λογαριασμού  έφτασε. Απλήρωτοι  λογαριασμοί,έξοδα για τη νέα σχολική χρονιά, μέριμνα για την επιβίωση των επόμενων μηνών ...εκεί μας  έφτασε η αλητεία των πολιτικών και της καταστροφικής πολιτικής τους που ακολουθούσαν τις τελευταίες δεκαετίες.  

Ο Έλληνας γονάτισε από τη λαίλαπα των μέτρων που δεν δείχνουν να έχουν τέλος.

Ο Έλληνας διερωτάται γιατί μόνο στην χώρα του δεν τιμωρούνται οι κλέφτες πολιτικοί, δρουν ανενόχλητοι και δεν δικάζονται παραδειγματικά.Ένας  Άκης πληρώνει το μάρμαρο της αλητείας κρατικών αξιωματούχων και υπουργών που επί δεκαετίες λεηλατούσαν τα κρατικά ταμεία,χρήματα από τον  ιδρώτα του αξιοπρεπή Έλληνα.


Ο Έλληνας διερωτάται, γιατί άραγε σήμερα  μεγάλη μερίδα των εκπροσώπων του στο κοινοβούλιο απαξιώνουν διαχρωνικές αξίες, αρχές και παραδόσεις;

Οι όροι, Έθνος, εθνική κυριαρχία,θρησκεία, είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Που θέλουν να φτάσουν την Ελλάδα μας;

Ήδη Τούρκοι κάνουν αγορές ακινήτων στην χώρα μας σε νησιά κλειδιά,στρατηγικής σημασίας. Ήδη Τούρκοι αξιωματούχοι μέχρι τις προάλλες μπαινόβγαιναν στην Θράκη χωρίς τη σχετική άδεια από την ελληνική πολιτεία.

Ήδη οι Αμερικανοί έρχονται στην Ελλάδα και απαιτούν από τον πρωθυπουργό μας συνεκμετάλλευση με την Τουρκία των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που εντοπίστηκαν στο Αιγαίο.

Ο Κλίντον το ειπε στον Σαμαρά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες.

Και βέβαια,η συνεκμετάλευση να είναι τριμερής, καθώς και θα γίνει με την ευλογία της Αμερικής. Οπότε η ΑΟΖ,η ανεξάρτητη οικονομική ζώνη βρίσκεται στον αέρα!

Και ειπε και κάτι άλλο στον Σαμαρά ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ,να διακόψουμε κάθε σχέση με τη Ρωσία και να μην παρέχουμε καμία διευκόλυνση σε κανένα επίπεδο.


Ήδη είμαστε όμηροι ξένων δυνάμεων,Γερμανία και Αμερική καθοδηγούν και επιβάλουν ότι θέλουν στη μικρή και φτωχή Ελλάδα, μιας Ελλάδας που της άξιζε ΑΛΛΗ τύχη.

Έτσι νιώθει ο Έλληνας.Αλλά στη δημοκρατία υπάρχει η συνευθύνη, όπως είπε και ο Πάγκαλος,από τις ελάχιστες ευστοχες τοποθετήσεις του, διότι και αυτός έχει την κύρια ευθύνη.

Ο Έλληνας διερωτάται, εώς πότε θα είμαστε παιδιά των Αμερικανών και των Γερμανών;Εώς πότε θα είμαστε αποικία τους; Αυτός ο  ευλογημένος τόπος  γιατί έβγαλε  τόσα πολλά ...παιδιά που έγιναν υπηρέτες άλλων δυνάμεων; 
http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/9188-ellinas-dier%CE%BF