Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Kυβέρνηση με "αποστάτες" μεθοδεύει η διαπλοκή.!!!!!


Kυβέρνηση με "αποστάτες" μεθοδεύει η διαπλοκή .!!!

Οι αποστάτες, ένα τέλος θα έχουν: ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!

Το σενάριο που διακινούν τα γιουσουφάκια της διαπλοκής κάνει λόγο για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, με την συμμετοχή 3 ή 4 βουλευτών που θα αποστατήσουν (!!!) από τα αντιμνημονιακά κόμματα.


Φουντώνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες ότι το σύστημα της διαπλοκής παίζει τα ρέστα του, μετά το ναυάγιο των διερευνητικών εντολών, για να μην πάμε ξανά σε εκλογές. Το σενάριο που διακινούν τα γιουσουφάκια της διαπλοκής κάνει λόγο για κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ,

με την συμμετοχή 3 ή 4 βουλευτών που θα αποστατήσουν (!!!) από τα αντιμνημονιακά κόμματα.
Ο φόβος του συστήματος να ξαναπάμε σε εκλογές και να ηττηθεί οριστικά και αμετάκλητα η πολιτική του μνημονίου έχει χτυπήσει κόκκινο.
Το δεύτερο εξίσου ύπουλο σενάριο των νταβατζήδων της εκδοτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου θέλει..
τον Φώτη Κουβέλη, παρά την κατηγορηματική διάψευση του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ, πρωθυπουργό σε μια οικουμενική κυβέρνηση στην οποία, όπως λένε, θα συμμετέχουν η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
Η προοπτική της αριστερής κυβέρνησης, που ενδεχομένως θα προκύψει από τις επόμενες εκλογές, τους έχει κάνει όχι απλά να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με τα κόμματα, αλλά να υπονομεύουν την ίδια τη δημοκρατία και τη βούληση των πολιτών.

Ας ελπίσουμε να τελειώσει μέσα στο Σαββατοκύριακο το καλαμπούρι με τις διερευνητικές εντολές και το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών και να πάμε τάχιστα σε εκλογές.
Γιατί πράγματι ο τόπος δεν αντέχει την ακυβερνησία. Κυρίως όμως δεν αντέχει τις δοτές κυβερνήσεις που ονειρεύονται κάποιοι, γυρίζωντας το ρολόι του χρόνου στο 1965...!!!
http://georgekaragiannis.blogspot.com/2012/05/k.html