Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Έτοιμο το κόμμα Παπαδήμου!






Ένας από τους πιο ευτυχείς Έλληνες την νύχτα των εκλογών ήταν ο κ. Λουκάς Παπαδήμος. Όσο περνούσε η ώρα και τα ποσοστά πιστοποιούσαν την συντριβή του ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα κορυφαία ονόματα να μένουν εκτός βουλής, ο κ. Παπαδήμος καλωσόριζε νοερά τα νέα πολλά «πελατάκια» του.
Εδώ και μήνες η διαπλοκή, εντός και εκτός της χώρας, που τον έφερε στην Ελλάδα -με διαμεσολαβητή τον Σημίτη-, είχε αποφασίσει να του αναθέσει την επόμενη αποστολή.
Αυτή δεν ήταν άλλη από τη δημιουργία κόμματος το οποίο θα αγκαλιάσει όλους τους «μεταρρυθμιστές» που έμειναν στην απέξω αλλά και κάποιους από αυτούς που επανεξελέγησαν.
Στόχος του κόμματος Παπαδήμου είναι να λειτουργήσει ως πολιορκητικός κλοιός απέναντι στον καταρρέοντα δικομματισμό.
-Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στα χέρια του Τσίπρα…,
υποστηρίζουν στις συνομιλίες τους οι εμπλεκόμενοι στη υπόθεση μηντιάρχες. Ούτε τόσα αγαπημένα τους παιδιά στην απέξω. Αρκεί να δείτε πόσοι πρωτοκλασάτοι πασόκοι που βρισκόντουσαν υπό τη σκέπη συγκεκριμένων μεγαλοεπιχειρηματιών των ΜΜΕ βρέθηκαν εκτός βουλής. Πάρτε παράδειγμα τη κ. Διαμαντοπούλου η οποία κουνούσε διαρκώς το δάχτυλο στους πολίτες με φόντο το πολυτελές γραφείο της. Η κυρία είχε επιστρατεύσει και κοτζάμ διαφημιστική εταιρεία για να την βοηθήσει επικοινωνιακά όπως επίσης και να την προφυλάσσει από δημοσιεύματα που θα μπορούσαν να την πλήξουν. Παρόλα αυτά τζίφος.
Κοντά στο κόμμα Παπαδήμου είναι και ο κ. Λοβέρδος ο οποίος πλέον διαπιστώνει ότι δεν έχει κανένα λόγο να διεκδικήσει την αρχηγία σ’ ένα άδειο πουκάμισο όπως είναι το ΠΑΣΟΚ.
Ποιοι στηρίζουν τον Παπαδήμο; Μα οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες οι οποίοι με το Μνημόνιο κατάφεραν να μειώσουν τους μισθούς και τις ασφαλιστικές εισφορές και έτσι έχουν στη δούλεψή τους Έλληνες εργαζόμενους που πληρώνονται σαν Κινέζοι.
Πότε θα εμφανισθεί επίσημα το κόμμα του Παπαδήμου; Όταν με η χωρίς επαναληπτικές εκλογές σχηματισθεί κυβέρνηση.
http://www.kourdistoportocali.com/articles/11283.htm