Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή καταστροφής ;

Δυστυχώς για τους Έλληνες και την Ελλάδα για ακόμα μία φορά η ομάδα του  σκεπτόμενου επιβεβαιώνεται  πλήρως σε όλα όσα έχει πει στο παρελθόν ότι θα πρέπει να αναμένουμε σαν γεγονότα και ως εξέλιξη των θεμάτων που ταλαιπωρούν την χώρα μας τα τελευταία δύο χρόνια, ως αποτέλεσμα εξαργύρωσης  των επιταγών του ΓΑΠ και της παρέας του στα ξένα κέντρα.



Όσοι μας παρακολουθούν και μας διαβάζουν τόσο μέσα από την σελίδα μας και τα κατά καιρούς άρθρα μας  όσο και από τα σχόλια μας σε διάφορες σελίδες κοινωνικής δικτύωσης θα θυμούνται πάρα πολύ καλά ότι έχουμε προαναγγείλει (αν κάποιους βολεύει ας το πουν προφητέψει) εδώ και ένα χρόνο περίπου ότι η πτώχευση και η καταστροφή της χώρας και των Ελλήνων δεν θα προέλθει από μία μονοκομματική κυβέρνηση ούτε φυσικά θα χρεωθεί το ΠΑΣΟΚ ή κάποιο επόμενο στην κυβέρνηση κόμμα την πτώχευση μας.


 Επίσης πολλές φορές τονίζουμε και λέμε απαντώντας σε σχόλια περί Γουδί κλπ που λένε μερικοί με αφέλεια, ότι τόσο ο ΓΑΠ όσο και οι πέριξ αυτού όχι απλά δεν θα πάνε στο Γουδί ή σε κάποιο δικαστήριο αλλά θα φύγουν και σας κύριοι όταν έχουν τελειώσει την δουλειά τους για την οποία προσελήφθησαν.


Τα γεγονότα φυσικά των τελευταίων ημερών έρχονται να επιβεβαιώσουν όλα όσα λέμε και για τα οποία φωνάζουμε ένα χρόνο τώρα και φυσικά να φέρουν πιο κοντά τις επόμενες δραματικές εξελίξεις για την χώρα μας. Παρακολουθήσαμε κατά άλλους γκάφες από την πλευρά του ΓΑΠ και του ΠΑΣΟΚ  για εμάς ενέργειες κατόπιν εντολών, διαβουλεύσεις, συμφωνίες και όλα αυτά που ζούμε σήμερα και ακόμα απάντηση για πιο λόγο συνέβησαν  δεν υπάρχει.


Παρακολουθούμε δύο χρόνια τώρα να συμβαίνουν κάποιες επιθέσεις περισσότερο στην Ελλάδα και εν συνεχεία στην Ε.Ε. η σαν ο τελικός στόχος από τα διάφορα κέντρα και τις λεγόμενες αγορές οι οποίες είναι Αμερικάνικες οι περισσότερες.  Την Ευρώπη να τρέχει να μαζέψει τις φαινομενικές γκάφες των δούρειων ίππων της Ε.Ε. (Ποιοι είναι αυτού τους έχουμε αναφέρει πολλές φορές και ονοματίσει και δεν υπάρχει λόγος να τους ονοματίσουμε πάλι). Όλως τυχαίως όμως κάθε φορά που η Ε.Ε. παίρνει μία απόφαση και πάει να έρθει μία ηρεμία αμέσως σπεύδει κάποιος εκ των δούρειων ίππων με μία κίνηση, μία ανακοίνωση να τινάξει πάλι στον αέρα την όποια σταθερότητα πάει να δημιουργηθεί στην Ευρώπη. Φυσικά το ποιος και ποιο νόμισμα επωφελείται από αυτές τις κινήσεις είναι  προφανές.


Με αυτά και μ’ αυτά μετά την συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου (και δεν θα αναλύσω αν ήταν καλή η όχι για την χώρα μας) όπου φάνηκε να επέρχεται μία ηρεμία στην Ε.Ε. Ο νούμερο δύο στην ιεραρχία δούρειος ίππος των Αμερικανών Γιωργάκης έσπευσε κατ’ εντολή Χίλαρι  να κάνει μία κίνηση ματ και να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για ακόμη μια φορά. Τα αποτελέσματα γνωστά τόσο για εμάς όσο και για το ντόμινο που ξεκίνησε με επόμενο στόχο την Ιταλία. Ακούσαμε την κάθε λογίς βλακεία για τους λόγους που έριξε στο τραπέζι δημοψηφίσματα κλπ.


 Ήταν αναμενόμενο γιατί γνωστός νοητικής στέρησης ο Γιωργάκης παίρνει κάποιες εντολές και υποδείξεις τι να πει και πώς αλλά δεν μπορεί να είναι σε άμεση και συνεχή επαφή για συμβουλές. ‘Ετσι κάποιες φορές αναγκάζεται από μόνος του να πει κάτι στο ενδιάμεσο των επικοινωνιών που έχει και επειδή ούτε γνωρίζει και αντιλαμβάνεται τι κάνει και τι λέει πετάει μαργαριτάρια και κοτσάνες όντας μόνος του χωρίς υπόδειξη μέχρι να του πουν πάλι τι να πει και να το ψιλό μαζέψουν. Αυτά ζήσαμε και αυτά ζούμε σήμερα και τα άσχημα για την χώρα μας τώρα αρχίζουν.


Επειδή όμως πολλοί μας ρωτάτε για το τι συμβαίνει και τι να περιμένουμε. Αυτή τη  φορά θα σας ανακοινώσουμε και όχι θα προβλέψουμε ή θα ειδοποιήσουμε όλους τους Έλληνες όπως κάναμε μέχρι σήμερα. Σας λέμε θα σας ανακοινώσουμε γιατί πολύ απλά πλέων είναι τόσο αργά που τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει την πορεία που έχουμε πάρει και κανένας πλέον παράγοντας δεν μπορεί να ανατρέψει μία πορεία σχεδιασμένη από χρόνια.


Η εξέλιξη των πραγμάτων λοιπόν έχει ως εξής:


1.       Την δημιουργία αυτής της κυβέρνησης εθνικής καταστροφής κατ΄ εντολή Ομπάμα μετά την τελευταία του παρέμβαση στην σύνοδο του G20.


2.       Η εντολή προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις δεν ήταν σε καμία περίπτωση για να βοηθηθεί η Ελλάδα μέσα από μία συνεργασία των κομμάτων και μία κοινή πολιτική γραμμή γιατί αυτό δεν θα γίνει και θα το αναλύσουμε πιο κάτω. Η εντολή ήταν σαφής και επιτακτική. ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.


3.       Η νέα αυτή κυβέρνηση θα έχει δύο ρόλους. Ο ένας είναι να απαλλάξει τον ΓΑΠ από τις ευθύνες και να γλυτώσει το Γουδί και ο δεύτερος να φέρει την χώρα σε τεράστια εσωτερική αναστάτωση ώστε να συντελεστεί η τελευταία φάση του σχεδίου που είναι η πτώχευση μας.  Για  να πάρουν μετά θέση οι επόμενες χώρες μέχρι να καταστεί η Ε.Ε. και το Ευρώ αδύναμοι απέναντι στην Αμερική και το Δολάριο.


Ξέρουμε τώρα ότι πολλοί θα μας πείτε πάλι καταστροφολόγους κλπ αλλά τα ίδια μας λέγατε και όταν γράφαμε ότι η Ελλάδα θα πτωχεύσει με οικουμενική ή κυβέρνηση συνεργασίας ή πείτε το όπως θέλετε.


Τώρα γιατί τα λέμε όλα αυτά και πού τα στηρίζουμε;


Είναι προφανές αγαπητοί φίλοι ότι η συνεργασία των δύο κομμάτων γίνεται μόνο και μόνο για να καθαριστεί ο ΓΑΠ και να φύγουν οι ευθύνες από πάνω του και όχι για την συμφωνία της 27ης ή την νέα δανειακή σύμβαση. Αυτό φυσικά που ενισχύει αυτή την εντύπωση είναι και το γεγονός ότι δεν δέχτηκαν οι ξένοι να προχωρήσουμε στο μοντέλο της Πορτογαλίας και εκεί είναι και το περίεργο.


Δεν μπορούμε δηλαδή να καταλάβουμε από την στιγμή που η ΝΔ δεσμεύτηκε να συνυπογράψει και να δεχτεί την συμφωνία της 27ης και την νέα δανειακή σύμβαση να  μην γίνουν άμεσα εκλογές ώστε η επόμενη κυβέρνηση η οποία είτε ΠΑΣΟΚ είτε ΝΔ θα είναι με νωπή λαϊκή εντολή να την υλοποιήσει ; Τι θα άλλαζε ; Το αντίθετο μάλιστα θα είχε πάρει και νομιμοποίηση από τον λαό για να υπογράψει αυτήν την συμφωνία σε σχέση με σήμερα όπου αντισυνταγματικά συστήνεται μία κυβέρνηση μπάχαλο χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση να κάνει κάτι τέτοιο.


Το ερώτημα βέβαια είναι ρητορικό, Μήπως γιατί οι μεγάλοι δεν θέλουν να χρεωθεί την πτώχευση μας μία μονοκομματική κυβέρνηση ;


Από την άλλη πώς μία κυβέρνηση χωρίς αρμοδιότητες χωρίς νομιμοποίηση θα υπογράψει κάτι που θα δεσμεύει την χώρα για τα επόμενα 30 χρόνια ; Και πώς θα μπορέσει να το κάνει όταν θα είναι ένα μπάχαλο όπου δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, να πάρουν αποφάσεις έχοντας την κοινωνία απέναντι τους ;


Είναι προφανές λοιπόν ότι αυτή η νέα κυβέρνηση έρχεται για να μην κάνει τίποτα και όχι να κάνει.   Να βγάλει έξω από το κάδρο των ευθυνών τους πολιτικούς και τα κόμματα. Από την άλλη κανείς δεν θα μπορεί να της επιρρίψει και ευθύνες γιατί κατ΄ ουσία δεν είναι κυβέρνηση, δεν έχει αρμοδιότητες ούτε είναι εκλεγμένη με εντολές από τον Ελληνικό λαό.


Δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάποια μεγαλύτερη ανάλυση στο θέμα αυτό, είναι και προφανές και εύκολα κατανοητό από τον οποιοδήποτε. Φυσικά οι ευθύνες στην προκειμένη περίπτωση βαραίνουν περισσότερο τον Α. Σαμαρά καθώς ο Γιωργάκης είναι πλέον γνωστό τι είναι και ποιος είναι. Είναι  μεγαλύτερες οι ευθύνες του Αντωνάκη γιατί θα έπρεπε να κρατήσει την στάση που ο λαός απαιτεί και υπέρ της χώρας αλλά  και το κόμμα στην γραμμή που του το παρέδωσε ο Καραμανλής βάζοντας το συμφέρον της χώρας πρώτο.


Αλλά να μην ξεχνάμε ότι και αυτός είναι παιδί των Αμερικάνων όπως άλλωστε και η Ντόρα. Αυτά είναι φυσικά τα επακόλουθα των αποφάσεων των πολιτών να πετάξουν έξω τον Καραμανλή ο οποίος είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι έχει αποδείξει ότι κοιτούσε το συμφέρον της χώρας τόσο με την στάση του απέναντι στους δολοφόνους μας όσο και με τις συμφωνίες που προσπάθησε να κάνει. Ο κόσμος αποφάσισε στην ηγεσία του κόμματος της ΝΔ ότι έπρεπε να  βρισκόταν ένας εκ των δύο παιδιών της Αμερικής και στην πρωθυπουργία ένας Αμερικανός. Η πορεία ήταν δεδομένη μετά.


Τώρα έρχεται ο παλιός συμμαθητής να αθωώσει τον φίλο του και νε μπει στην τελική φάση το σχέδιο κατά της Ελλάδας και κατ΄ επέκταση της Ε.Ε. μέσα από μία περίεργη κυβέρνηση του μπάχαλου.


Και εδώ μπαίνει το ερώτημα είναι τελικά κυβέρνηση σωτηρίας ή καταστροφής ;


Τα χειρότερα δυστυχώς είναι μπροστά μας, το πρόβλημα μας τώρα αρχίζει. Ελπίζουμε μόνο ο κόσμος να ξυπνήσει σύντομα τουλάχιστον για να μην τα χάσουμε όλα άλλα να μπορέσουμε να περισώσουμε ένα μικρό κομμάτι γιατί για μικρό μόνο μπορούμε να μιλήσουμε πία.


 Η λύση που μπορεί να σώσει κάποια πράγματα και να αλλάξει λίγο αυτήν την πορεία της χώρας προς τον γκρεμό  είναι γνωστή (τουλάχιστον σε κάποιους)  και είναι μία μόνο και μοναδική. Όσο θα περνάει ο χρόνος και όσο η χώρα θα βουλιάζει τόσο αυτή η λύση θα φαίνεται πιο καθαρά.  Φυσικά δεν μπορούμε να σας την αποκαλύψουμε ακόμα γιατί δεν μας επιτρέπεται αλλά και να μπορούσαμε να το κάνουμε δεν θα σας την λέγαμε ακόμα και όσο ο κόσμος βρίσκεται σε ύπνο βαθύ. Εν καιρώ όμως να περιμένετε από εμάς ενημέρωση και ανακοίνωση ονομάτων και προσώπων. Αλλά πρώτα ας ανοίξει έστω το ένα μάτι του ο Έλληνας αν δεν έχει ξυπνήσει εντελώς πράγμα δύσκολο.


Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε σήμερα είναι καλό κουράγιο και να ευχηθούμε να τελειώσει η ιστορία αυτή με τα λιγότερα ανθρώπινα θύματα και νεκρούς οικονομικά και βιολογικά…………



ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ……
http://skeptomenos-gr.blogspot.com/2011/11/blog-post_08.html