Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Αποστασία στη Ν.Δ. - Βουλευτές της συσκέπτονται με την ... Ν.Μπακογιάννη!

H διαπλοκή απειλεί ευθέως τον Α.Σαμαρά ο οποίος, μη φρονίμως πολιτικά ποιών έχει εκθέσει τα πλευρά του: Η γνωστή «μπακογιαννική» ομάδα βουλευτών της Ν.Δ. οι , Κυριάκος Μητσοτάκης, Αρης Σπηλιωτόπουλος και Κωστής Χατζηδάκης πλέον φλερτάρουν ανοικτά με την διαγραφή καθώς … συσκέφθηκαν με την Ντόρα Μπακογιάννη στο γραφείο της τελευταίας και αποφάσισαν, μαντέψτε τι: Να νεκραναστήσουν την υποψηφιότητα του Λ.Παπαδήμου! 


Εκμεταλλευόμενοι την θεατρική αποχώρηση του Γ.Καρατζαφέρη, ο οποίος «πέταξε την μπάλα έξω από το γήπεδο» καθαρά για να κάνει καθυστέρηση μήπως και αλλάξει η επιλογή Πετσάλνικου, συσκέπτονται εν κρυπτώ  με την … Ντόρα!
Όλη η διαπλοκή (τραπεζίτες, ελεγχόμενα ΜΜΕ, Γερμανοί) προσπαθούν να σαμποτάρουν την λύση Πετσάλνικου και να πραγματοποιήσουν ένα πολιτικό πραξικόπημα για να μας κυβερνήσει (και όχι να μας οδηγήσει σε εκλογές) κάποιος ο οποίος απλά δεν έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό για να κάνει κάτι τέτοιο!
Υπάρχουν βέβαια και συγκλίνουσες αντιδράσεις και από την πλευρά Βενιζέλου ο οποίος ήθελε και αυτός να γίνει πρωθυπουργός! Λες και υπήρχε έστω μία περίπτωση στο εκατομμύριο να δεθχεί η Ν.Δ. αυτή την τοποθέτηση.
Όλα αυτά απλά επιβεβαιώνουν ότι ήταν μεγάλο λάθος του Α.Σαμαρά να δεχθεί να πάει σε τέτοια λύση συγκυβέρνησης και να μπλέξει με συνωμοσίες και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ, η οποία τον έχει τραυματίσει ήδη αρκετά. Πάντως αν δεν πάρει άμεσα μέτρα κατά των «μπακογιαννικών» βουλευτών που συσκέπτονται με την Ντόρα και οι οποίοι κτύπησαν δύο φορές σε μία εβδομάδα, τότε δεν βλέπουμε να έχει πολύ μέλλον ούτε καν ως πρόεδρος της παράταξης, πολλώ δε μάλλον ως πρωθυπουργός…
Οι διαπλεκόμενοι αναφέρονται σε ομάδα 50 βουλευτών και από τα δύο κόμματα να καταψηφίσουν την υποψηφιότητα Πετσάλνικου! Αυτό ίσως είναι μία τελική ολική λύση αφού α χρεωθούν την χρεοκοπία της χώρας και βέβαια μετά δεν πρόκειται να βρουν ούτε τη ψήφος τους στην κάλπη καθότι οι πολίτες δεν πρόκειται φυσικά να ψηφίσουν … Λουκά Παπαδήμο και να παραδώσουν την εξουσία απ'ευθείας στο Βερολίνο!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr