Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δεν θα καταλήξουν σήμερα σε κυβέρνηση !


Όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να καταλήξουν σήμερα στη μεταβατική κυβέρνηση. Οι διαφορές είναι χαοτικές. 
Το ΠΑΣΟΚ θέλει να αναλάβουν πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ. κρίσιμα "μνημονειακά" Υπουργεία για να μοιραστούν τη φθορά και να πάνε με ίσους όρους στις εκλογές του Μαρτίου (κι όχι 19 Φεβρουαρίου όπως επιμένουν όλοι).

Η Ν.Δ. θέλει να βάλει υπηρεσιακά πρόσωπα για να...
μην "κάψει" στελέχη της.

Ο Καρατζαφέρης, που έσκουζε για "υπευθυνότητα", αρνήθηκε να μπεί στην κυβέρνηση, σε ένα ρεσιτάλ λαϊκισμού, για να μπορεί μετά να κατηγορεί τους δύο "μεγάλους" ότι "κατέστρεψαν τον τόπο" και να καρπωθεί τη φθορά.Κωλοτούμπα ξανά, αλλά αυτός δεν έχει αναστολές.
Η αριστερά το χαβά της, δεν βλέπει ότι δεν υπάρχουν λεφτά να πληρωθεί ο μισθός Δεκεμβρίου και με "αγώνες" δεν βγαίνει η μισθοδοσία.
Ο Κουβέλης, τηρεί στάση ουδετερότητας, ώστε να μη φθαρεί και σε περίπτωση που στις εκλογές δεν πάρει αυτοδυναμία κάποιος από τους δύο, να γίνει το δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.
Ο Παπαδήμος, βάζει όρους, να μην είναι η μαριονέτα που θα βρίζουν οι πολιτικοί, να επιλέξει αυτός τους Υπουργούς του, κι όχι να γίνει το ανάχωμα για να διασωθούν οι πολιτικοί και δεν έχει σκοπό να παίξει το ρόλο του μακάκα !

Αδιέξοδο ως συνήθως, μόνο και μόνο, επειδή όλοι θέλουν να αποφύγουν τη φθορά, επειδή αντιλαμβάνονται ότι ο λαός σε λίγο θα επανέλθει στην πραγματικότητα και θα θυμηθεί ότι πρέπει να πληρώσει τέλη κυκλοφορίας, χαράτσι της ΔΕΗ, κι έρχονται Χριστούγεννα με κουτσουρεμένα δώρα και εκατοντάδες χιλιάδες κλειστά μαγαζιά.
Άρα, στο κάδρο των ...γιαουρτιών, μπαίνουν κι άλλοι οι υποψήφιοι και κανείς δεν είναι πρόθυμος να γίνει γιαουρτοσυλλέκτης.
Μηδέν εις το πηλίκιο δηλαδή....κι ο λαός πάλι στο καναβάτσο, για να μη φθαρούν κόμματα.