Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Τυχόν συναίνεση Σαμαρά, σημαίνει στήριξη του καθεστώτος ΠΑΣΟΚ..


Οποιαδήποτε υποχώρηση του κ. Σαμαρά από τις θέσεις του, για συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης και εκλογές το πολύ σε ένα μήνα και προσχώρηση στις θέσεις Παπανδρέου, για συγκυβέρνηση μακρότερης πνοής από πολιτικά πρόσωπα, ελεγχόμενη απόλυτα από την πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ, σημαίνει αυτόματα (ας μην γελιόμαστε)...
  και στήριξη του καθεστώτος των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων που συντηρούν και ελέγχουν το ΠΑΣΟΚ.

Όλα τα παπαγαλάκια στα καθεστωτικά ΜΜΕ, τρομοκρατούν συνεχώς τον λαό και πιέζουν τον Αντώνη Σαμαρά, φορτώνοντάς του από τώρα ό,τι κακό συμβεί εξ αιτίας της καταστρεπτικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που υπάρχει στη χώρα αυτοδύναμη, η ίδια η υπεύθυνη κυβέρνηση Παπανδρέου και μάλιστα χωρίς να ομολογεί ότι έκανε λάθος. Η ουσία είναι, αφενός να καταστεί πολιτικά συνένοχη η Νέα Δημοκρατία, σηκώνοντας τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου, πίσω από αυτή τη συναίνεση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, να διαχειριστεί προς όφελός του, τα χρήματα της τρόϊκας και της ΕΕ, το ίδιο το απόλυτα υπεύθυνο καθεστώς των κρατικοδίαιτων νταβατζήδων, πίσω από τις πλάτες του εξαθλιωμένου λαού,.

Όπως είχαμε γράψει χθες σε άρθρο με τον τίτλο Τι κρύβεται πίσω από την κόντρα Σαμαρά – Παπανδρέου.  ο κ. Σαμαράς έχει τώρα, μια μοναδική ευκαιρία (δεν θα υπάρξει άλλη για την ΝΔ και γενικά την Κεντροδεξιά). Να διαλύσει το σάπιο και διεφθαρμένο παρασιτικό και αντιπαραγωγικό κρατικοδίαιτο καθεστώς που μαζί με τα ΜΜΕ του, καταδυναστεύει τη χώρα και το λαό. Ας πάμε σε χρεοκοπία. Είναι απείρως προτιμότερο, από την αιώνια εκμετάλλευση των προσπαθειών μας. Αν αντίθετα φοβηθεί και υποκύψει, θα παράσχει πλήρη στήριξη σ’ αυτό το καθεστώς και θα εξαρτηθούν απόλυτα ο ίδιος και η ΝΔ από αυτό.
Τώρα είναι η ευκαιρία να ανατραπεί εκείνο το 60-40%, που ο ίδιος ο κ. Σαμαράς έχει στόχο, αναδεικνύοντας νέα κοινωνική ηγεσία με σαφή πατριωτικό και παραγωγικό προσανατολισμό….