Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΣΟΚ! Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος εισηγήθηκε διαγραφή του Πάνου Καμμένου, διότι …χαλάει το προφίλ του Σαμαρά. Φαίνεται πως οι χαρακτηρισμοί “Εθνοφύλαρχος”, “Εμμονικός” και “επικίνδυνος” για τον Αντώνη Σαμαρά, ηχούν καλύτερα στα αυτιά του κυρίου Χαρακόπουλου


Μάλλον ο κύριος Χαρακόπουλος εκτιμούν ότι η ταύτιση του κυρίου Σαμαρά με τον Αδόλφο, με τον Τάρας Μπούλμπα και οι χαρακτηρισμοί το κυρίου Σαμαρά ως ψεύτη, εθνικόφρονα φύλαρχου, εμμονικού και επικίνδυνου για την χώρα, αναβαθμίζουν το προφίλ του…
Είναι πληροφορία της τελευταίας στιγμής, από σύσκεψη που διαδραματίστηκε στην Συγγρού. Ο κύριος Μάξιμος Χαρακόπουλος, εισηγήθηκε την διαγραφή του Πάνου Καμμένου από τη Νέα Δημοκρατία, διότι “χαλάει το προφίλ του Αντώνη Σαμαρά”! Από κοντά και ο κύριος Τασούλας υπερθεμάτισε αυτή την άποψη.
Όπως λεει και ο μέγας Κλιντ Ήστγουντ στην ταινία “Ο βρώμικος Χάρρυ”, οι απόψεις είναι σαν τις Κ*λοτρυπίδες, ο καθένας έχει από μία. Η διαβάθμιση όμως των απόψεων είναι ο τόπος και ο τρόπος έκφρασης. Όταν μάλιστα οι “Απόψεις” του κυρίου Χαρακόπουλου σχετίζονται και με το επίσημο κομματικό περιοδικό που ονομάζεται – ω τι σύμπτωσις – “Απόψεις”, ε τότε αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα.
Με την “άποψη” λοιπόν περί διαγραφής, δεν θα ασχοληθούμε σοβαρά, αφού μία αναζήτηση στο διαδίκτυο ειδικά της τελευταίες ημέρες θα αναδείξει το πόσο τσαλακώνει το προφίλ του κυρίου Σαμαρά η πολιτική δράση του Πάνου Καμμένου.
Το ανεξήγητο μυστήριο όμως είναι το κατά πόσον η παρουσία του κυρίου Χαρακόπουλου αλλά και του γλυκύτατου και ευαίσθητου κατά τα άλλα  κυρίου Τασούλα στο ίδιο τραπέζι με τον κύριο Σαμαρά επηρεάζει το προφίλ του αρχηγού της ΝέαςΔημοκρατίας. Γιατί το λέμε;
http://www.mykonosfm981.gr/images/uploads/%CE%9A%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82%20%CE%A4%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82.jpgΜα γιατί το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ περιοδικό “Απόψεις” που μαεστρικά δημιουργεί ο Μάξιμος Χαρακόπουλος και αποστέλλεται σε χιλιάδες νεοδημοκράτες, περιλαμβάνει ΜΜ”Ε” και αρθρογράφους που αν μη τι άλλο έχουν εκστομίσει εκφράσεις περίεργες για το προφίλ του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως ο κύριος Χαρακόπουλος και ο κύριος Τασούλας να τις θεωρούν ευεργετικές για το προφίλ του Αρχηγού, όμως οι Νεοδημοκράτες μάλλον έχουν αντίθετη άποψη.
Άποψη που είχε εκφραστεί μέσα στο άρθρο που είχαμεδημοσιεύσει παλαιότερα και το παραθέτουμε πάλι αυτούσιο:

Είναι “Εθνικόφρων φύλαρχος” και “εμμονικός” ο Αντώνης Σαμαράς κύριε Μάξιμε Χαρακόπουλε;

Ίσως να είναι και αυτό μία άποψη. Μπορεί όμως να προβάλλονται μέσω του επίσημου περιοδικού της ΝΔ μέσα που πρεσβεύουν τέτοιες απόψεις;

Είναι εμμονικός ο Σαμαράς κύριε Χαρακόπουλε; Είναι θεατρίνος; Τιμά ψευδώς το δάκρυ του εθνάρχη; Η άρνηση του για συναίνεση θα οδηγήσει το αεροπλάνο που λέγεται Ελλάδα στην καταστροφή;
Είναι δυνατόν να προβάλλετε κύριε Χαρακόπουλε διαδικτυακά μέσα που φιλοξενούν τέτοιες απόψεις μέσα από ένα έντυπο που χρηματοδοτείται από το κόμμα; Με ποιά λογική κύριε Χαρακόπουλε; Με ποιό δικαίωμα παραπέμπετε τους αναγνώστες του εντύπου που το κόμμα σας έχει εμπιστευθεί, σε ιστοτόπους που συκοφαντούν ελεεινά παρουσιάζοντας ως “αδόλφο”τον Αντώνη Σαμαρά;
Θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν τέτοιες “απόψεις” εάν διατυπώνονταν στον παροξυσμό της εσωκομματικής κόντρας. Όχι όμως όταν διατυπώνονται στις 10/2/2010 μέσα από το site “protagon” που συνεχίζετε να προβάλλετε. Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση του μνημονίου έσερνε την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ, κάποιοι δημοσιογράφαροι θεωρούσαν σκόπιμο να ασχοληθούν με τις πατριωτικές θέσεις του Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας τον απαξιωτικά μεταξύ άλλων:
“με στρατηγική Βουκεφάλα”
“Ο Αντώνης Σαμαράς δεν νοιάζεται για τη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα επειδή η ιδεολογία του του υπαγορεύει να διεκδικήσει μια άλλη πραγματικότητα: την πραγματικότητα του εθνικού οχυρού, της κλειστής πλην τίμιας Ελλάδος, της εθνικής καθαρότητος.”
“ούτε ξέρει ούτε και τον νοιάζει η ανθρωπιστική διάσταση του προβλήματος”
“θα ντρεπόταν τουλάχιστον για την κατάσταση στην υποδιεύθυνση αλλοδαπών”
“Και ως αρχηγός της ΝΔ πολιτεύεται όπως πολιτευόταν: σαν εθνικόφρων φύλαρχος.”
Αλλά και ο αρθρογράφος του οποίου το άρθρο φιλοξενείτε, ο γνωστός που χαρακτήρισε “Άθλιο σφάχτη λαών” τον Μ. Αλέξανδρο, καταλήγει σε άρθρο του στις 30/5/2011 ως εξής:
“Οι –ίσως σωστές- εμμονές του κ. Σαμαρά στην προκειμένη περίπτωση και η άρνηση του να διαπραγματευτεί μπορεί με τον ίδιο τρόπο να οδηγήσουν και το αεροπλάνο που λέγεται «Ελλάδα» στην καταστροφή.”!!
Και για το κερασάκι; 15 χρόνια μετά, ο Αντώνης Σαμαράς επενδύει στη λήθη των γεγονότων εκείνων και διαδίδει ψευδώς ότι τιμούσε το «δάκρυ του Εθνάρχη». Φυσικά, στο protagon.