Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

N.Κακλαμάνης: Εύσημα σε Σαμαρά, υπονοούμενα για ΗΠΑ

N.Κακλαμάνης: Εύσημα σε Σαμαρά, υπονοούμενα για ΗΠΑ
Ορθώς αντιστέκεται στις ευρωπαϊκές πιέσεις οΑντώνης Σαμαράς σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων που αφήνει υπονοούμενα για… αμερικανικό δάκτυλο στην «ανατροπή» Καραμανλή
Στη δήλωσή του ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει:
«Αυτοί που μετέτρεψαν την Ευρώπη από Ένωση των λαών, της αλληλεγγύης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της πολυγλωσσίας και του πολιτισμού, σε μια Ευρώπη των τραπεζών, των κερδοσκόπων και των στρατηγών (πολύ γρήγορα ξεχάσαμε τον βομβαρδισμό στη Γιουγκοσλαβία) είναι αυτοί που ζήτησαν από τον Αντώνη Σαμαρά πλήρη «υποταγή» στις τραγικές, διαχρονικά, πολιτικές τους, που στην Ελλάδα εκφράζονται από την «κυβέρνηση του Μνημονίου».
Ο ξαφνικός δε «έρωτας» του κ. Ομπάμα προς την Ελλάδα υποκρύπτει το ενδιαφέρον του για τα πλουσιότατα κοιτάσματα φυσικού αερίου και υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καστελόριζου, Κρήτης και Κύπρου, κάτι που, εκτός των άλλων, «πλήρωσε» και ο Κώστας Καραμανλής.
Ορθώς ο Αντώνης Σαμαράς αντιστάθηκε, ορθώς η πλειοψηφία του λαού αντιστέκεται, με ευπρέπεια και σοβαρότητα, κάτι που, ωστόσο, κινδυνεύει από ακραίες ενέργειες κάποιων ολίγων, που έχουν άλλους στόχους»