Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ


 Μετά το χθεσινό ξεπούλημα του ΟΤΕ,  τι έρχεται; Αν ρίξεις μια ματιά στο ταμπλό του χρηματιστηρίου και δεις τιςχθεσινές τιμές θα τρίβεις τα μάτια σου.

Ενδεικτικά σου αναφέρω: ΕΤΕ 4,92 , ΑΤΕ 1.32ΟΤΕ 6.46ΔΕΗ 9,78, ΕΥΔΑΠ 5,20ΖΑΧΑΡΗ 1,05.
Δεν είναι ελκυστικές για αγορά; Λουκούμι μου φαίνονται. Έτσι  μετά την ληστεία του χρηματιστηρίου επί ΣΗΜΙΤΗ, όπου λεηλατήθηκε  βιαίως το εισόδημα του Έλληνα, η ιστορία επαναλβάνεται ξανά αλλά με στόχο πλέον την δημοσία  περιουσία. Διότι όταν επιχειρήσεις του δημοσίου έχουν τέτοιες τιμές, το ξεπούλημα έχει μπει σετροχιά.
Και τι κάνουν για να το επιτύχουν;  Σε ξαναδανείσουν και σε ξαναδανείσουν ώστε να σε έχουν όμηρο μια ζωή. Αλήθεια ποια τράπεζα δανείζει μια επιχείρηση όταν δεν ξέρει ότι δεν θα τα πάρει; Απλά καμία. Και εδώ γιατί το κάνουν; Μα γιατί πλέον στοχεύουν στο ξεπούλημα της χώρας. Τι άλλο  από ξεπούλημα είναι ο ΟΤΕ; Γι αυτό κόπτονται να συναινέσουν όλοι οι πολιτικοί στο ξεπούλημα με αφορμή να σωθεί η χώρα. Μόνο που δεν λένε την αλήθεια ως συνήθως. Ότι  για  σωτήρια εννοούν τις χρεοκοπημένεςτράπεζες και η αρπαγή του ελληνικού πλούτου.! Θέλουν συναίνεση από όλους για το ξεπούλημα. Βλέποντας τις τιμές των μετοχών έχουν έτοιμο το έργο. Μόλις πάρουν την συναίνεση που θέλουν θα γίνει η μεγάλη επιδρομή. Δεν τους ενδιαφέρει το αύριο της χώρας. Δεν τους ενδιαφέρει, αν φτωχύνεις, αν ξενιτευτείς, αν πεθάνεις. Τους ενδιαφέρει η λεηλασία της χώρας. Το παράδειγμα του ΟΤΕ είναι εδώ.
Αλήθεια θα βρεθούν νέοι ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ να συναινέσουν; Φοβάμαι προς ναι. Και τι μένει;  Να βγούμε ξανά στις πλατειές να αποτρέψουμε το ξεπούλημα. Η Κυριακή που πέρασε τους έδωσε καλό μάθημα. Να συνεχίσουμε την πίεση να αποτρέψουμε το ξεπούλημα της χώρας.
Μόνο εμείς θα βάλουμε φραγμό στα σχέδια όλων αυτών που μας ξεπουλάνε.
Ο ΟΤΕ σου έδειξε τα σχέδια τους. Μπείτε  στα  σαιτ των κομμάτων και στείλτε μηνύματα. Να μην τολμήσουν  με διάφορα τερτίπια να περάσουν το ξεπούλημα και πείτε τους τι  είπε ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ . Το ΓΟΥΔΙ είναι πλέον εδώ!
Υ.Γ. Μην αδιαφορείς. Αυτές τις μέρες συντελείται η ληστεία της χώρας μας. Όπου μπορείς και όπως μπορείς δήλωσε. Η χώρα δεν πουλιέται!
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ