Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Την κουνάει την Αχλαδιά ο Κώστας Βαξεβάνης;

Αλληγορικό ερώτημα στον τίτλο του άρθρου του κυρίου Κώστα Βαξεβάνη αν "Ήταν ο γέρος Θόδωρος Τεό" στο παγκοσμίως άγνωστο site του κου Μπαξεβάνη το Κουτί της Πανδώρας.
Αναρωτιέται ο γνωστός δημοσιογράφος ..."Οι έλληνες όχι μόνο είναι ανδρείοι, ανυπότακτοι, ανίκητοι -με έναν πιάσιμο έστω στον σβέρκο τον μη υπομένοντα- αλλά δεν είναι και gay. Σύσσωμα τα εθνικά μπλογκς, τα πατριωτικά sites, απαντούν επί δύο μέρες, στο αν ο Γέρος του Μωριά «το μάζευε το χαμομήλι». Αιτία ,ένα αστείο του Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook, ο οποίος απαντώντας σε χιουμοριστικό σχόλιο φίλου του για τη σειρά του 1821 που...προβάλλεται στο ΣΚΑΙ (έλεγε “μην μας βγάλετε και τον Κολοκοτρώνη gay”), έγραψε πως ήταν και αρραβωνιασμένος gay. Δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως είναι αστείο, αλλά χρειάζεται το ελάχιστο έστω, για να αντιληφθείς πως η Ιστορία δεν γράφεται με ό,τι έχει ο καθένας στο μυαλό του. " 
Και συνεχίζει...συγκρίνοντας τον Κολοκοτρώνη με ποιόν ακούσατε...αν είναι δυνατόν!..."Ο Κολοκοτρώνης επίσης ήταν σκληρός άντρας άρα αποκλείει το να ήταν gay. Δεν νομίζω πως υπάρχουν στην ιστορία της ανθρωπότητας άνθρωποι σκληροί όσο ο Έντγκαρ Χούβερ, ο επί πενήντα χρόνια αρχηγός του FBI. Έριξε την Αμερική στη δίνη του Μακαρθισμού και εξόντωσε χιλιάδες δημοκράτες αμερικανούς. Το βράδυ βέβαια,όπως αποκαλύπτει ο εραστής του και υποδιοικητής του FBI , φόραγε φουστίτσα και έβγαινε τσάρκα."
Αγαπητέ Κώστα και ο Κολοκοτρώνης φόραγε φουστανέλα αλλά από κάτω είχε πέντε κιλά απίδια. 
Και συνεχίζει ...
"Η ιστορία μπορεί να γράφεται και με λάθη, και με πάθη, αλλά όχι η δική μας. Η δική μας γράφεται από ήρωες βαρβάτους και μόνο. Που εκτός από το σπαθί και το όπλο στο χέρι, κράταγαν και το άλλο σύμβολο του έθνους. Προφανώς δεν αναφέρομαι στη σημαία.
Όσοι το υποστηρίζουν αυτό, απέναντι στην ιστορία, έχουν την ίδια σοβαρότητα που έχουν και αυτοί που ενδεχομένως να υποστηρίξουν πως ο γερο Θόδωρος ήταν gay γιατί φόραγε άσπρη φούστα. Την φουστανέλα."


Άρα ο κυρ Κώστας μας μάλλον δεν την κουνάει την αχλαδιά και μάλλον δεν το γυρνάει το πόμολο.Και όπως αποδεικνύει ο Γέρος του Μωρία δεν ήταν τελικά Τεό...


Ας αναρωτηθούμε και εμείς με την σειρά μας.... 


Την κουνάει τη αχλαδιά ο γίγαντας μαχητής των βρωμερών υποκειμένων του Βατοπαιδίου;


Την κουνάει την αχλαδιά ο ώριμος Ήρωας που φέρθηκε με το γάντι στη Siemens γνωρίζοντας ότι έστω και να έβαλαν στην τσέπη κάποια ψίχουλα, δόμησαν την ισχυρή Ελλάδα του Κώστα Σημίτη;





Υ.Γ. κε Κώστα δεν είμαστε πατριωτικό blog είμαστε Ελληνικό.

Έτσι για να μην παρεξηγηθούμε.

Εξάλλου το κειμενάκι είναι ένα "αστείο" ...τυχαίο δεν νομίζω! 

Και όπως λέει ο Θύμιος Παπανικολάου
...Η παραχάραξη της Ιστορίας: Στρατηγική επιλογή της Νέας Τάξης
http://citypress-gr.blogspot.com/2011/02/blog-post_3531.html#more