Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

menu base2 * Πολιτική * Media * Οικονομία * Αθλητισμός * Lifestyle * Συνεντεύξεις * World news * Οι 300 Τρανταχτές αποκαλύψεις Ν.Δ. για το θέμα της Νομικής!

ragkousis.jpg
Γερό χαστούκι στην κυβέρνηση για το θέμα της μεταφοράς των 250 μεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα, έριξε η Νέα Δημοκρατία αποκαλύπτοντας ότι το καραβάνι των εξαθλιωμένων αυτών ανθρώπων μεταφέρθηκε με έξοδα του υπουργείου Εργασίας από τα Χανιά στην Αθήνα και ουσιαστικά το κράτος ήταν εκείνο που χρηματοδότησε την κατάληψη της Νομικής!
Τα όργανα τώρα θα αρχίσουν να βαράνε ουσιαστικά αφού ο επικεφαλής του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών που έστησε το ταξίδι , έχει άμεσες σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα η Ν.Δ. έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στ. Λαμπρινίδη.
Το parapolitika.gr από την περασμένη Δευτέρα αναφερόταν στις θετικές διαβεβαιώσεις που έδιναν στους εκπροσώπους των καταληψιών η Νταλάρα και ο ξάδερφος της, Ραγκούσης , ότι το θέμα τους θα λυθεί τις επόμενες μέρες, την ώρα που οι πρυτανικές αρχές, η εισαγγελία και η Αστυνομία πάσχιζαν να τους βγάλουν έξω από τη Νομική και ο Πεταλωτής έλεγε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει παραβίαση του νόμου.
Το πανηγύρι των αποκαλύψεων για μια τόσο σοβαρή υπόθεση που διέσυρε τη χώρα στο εξωτερικό , τώρα αρχίζει.
http://parapolitika.gr