Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Για γέλια! Προπαγάνδα πληρωμένη από τον Έλμερ Φαντ με τα λεφτά της CIA για να φτιάξουν προφίλ στον Έλληνα Γιέλτσιν.

Posted by olympiada στο Ιανουαρίου 8, 2011
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/01/realnews112.jpg?w=415&h=601 
Καταλαβαίνετε τι τρόμος επικρατεί στο σύστημα της διαπλοκής εν όψει Μαρτίου, όπου προβλέπεται η εξέγερση των νοικοκυραίων με ανηλεείς ξυλοδαρμούς τραπεζιτών στη μέση του δρόμου (βλ. Αργεντινή).
Σε αυτό το πλαίσιο, προ του μεγάλου ξεπουλήματος των πάντως (βασική προϋπόθεση του ΔΝΤ για τις δόσεις), αρχίζει πάλι η βιομηχανία των καρτούν να “σπρώχνει” κωμικά πρωτοσέλιδα σε “δεξιούλικες” εφημερίδες.
Στο ίδιο μήκος κύματος και το θέατρο στο Ερζερούμ όπου είδαμε τον Γιώγο να μιλά για το Αγαθονήσι (32”) αλλά δεν μάθαμε ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για τα όσα συζητήθηκαν στην μαραθώνια συνάντηση του με τον Ερντογάν.
Εάν λοιπόν θέλεις Γιώργο να δημεύσεις περιουσίες πολιτικών που θησαύρισαν υπερχρεώοντας την χώρα, εμείς δεν θα σου πούμε ούτε για Μαντέλη, ούτε για Τσουκάτο, ούτε για τους ταμίες του ΠΑΣΟΚ, ούτε για τα καθάρματα που εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να πληρώνουν την Siemens σα να μην τρέχει τίποτα.
Θα σου πούμε να ξεκινήσεις από μία μεγάλη πολιτική οικογένεια, με τρεις πρωθυπουργούς στο ενεργητικό της, εκ των οποίων οι δύο εκτίναξαν στα ύψη το δημόσιο χρέος και ο τρίτος έκανε γαργάρα τις Γερμανικές αποζημιώσεις όταν όλη η Ευρώπη, δικαιούχοι και μη, πληρωνόντουσαν.
Αυτή η οικογένεια λοιπόν με την αμύθητη περιουσία πρέπει άμεσα να μπει στο στόχαστρο γιατί είναι χαρακτηριστικό δείγμα πλουτισμού εις βάρος της χώρας.
Όπως ακριβώς θα έμπαινε στο στόχαστρο ο οποιοσήποτε διαχειριστής και τα περιουσιακά του στοιχεία μίας εταιρείας, εάν κατά την διοίκηση του η εταιρεία έπεφτε έξω. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.
Εάν ακόμα δεν κατάλαβες για ποιόν μιλάμε, διάβασε και αυτό: Καμμένος στον Παπανδρέου: Να κλείσεις φυλακή και τον αδερφό σου!
http://olympia.gr