Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Άλλη μια απίστευτη κωλοτούμπα ΠΑΣΟΚ ! Μένει το "χαράτσι" υπέρ ΕΡΤ


Όσο ήταν στην αντιπολίτευση μας τα ΄κανε κουδούνια το ΠΑΣΟΚ, με το "χαράτσι για την ΕΡΤ", που πληρώνουμε στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ούτε ένας από σας, που να μην διάβασε σχετικό άρθρο, πάνω από 100 φορές. Μέχρι και ειδικές ιστοσελίδες δημιούργησαν οι Πασόκοι, τότε που τα ήθελαν "όλα τζάμπα" και δεκάδες group στο facebook. Πάνω από 1.000.000 άρθρα έχουν γραφτεί από σοσιαλιστές της οκάς, για την κατάργηση του "χαρατσιού" (ψάξτε στο google για "χαράτσι ερτ").
Τώρα έγιναν κυβέρνηση. Και σήμερα ο Υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης ρωτήθηκε για το "χαράτσι". Και ξέρετε τι απάντησε;

Έλα μωρέ, που γκρινιάζετε, ένα πακέτο τσιγάρα το μήνα είναι (!!!!!!!!!)

Ο κ. Χυτήρης δήλωσε σήμερα ότι "ο ρόλος και η χρηματοδότηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης καθορίζονται από το Σύνταγμα και την ΕΕ. Αυτό που πληρώνουν οι Έλληνες είναι 48 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 4 ευρώ τον μήνα, ένα πακέτο τσιγάρα (!)"  προσθέτοντας ότι βεβαίως "θα υπάρξει περαιτέρω «νοικοκύρεμα» στην ΕΡΤ." !!!
Και τότε γιατί μας τα πρήζατε όταν ήσασταν αντιπολίτευση ρε;



Και τώρα που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ κύριε Τατούλη; Όταν κυβερνούσε η ΝΔ κι εσείς ήσασταν βουλευτής ΝΔ, ζητούσατε την κατάργηση του τέλους. Το χαρακτηρίζατε "ιδιαίτερα προκλητικό". Τώρα που κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ τι λέτε; Είναι απλά "ένα πακέτο τσιγάρα το μήνα"; Ε; Πώς είπατε;