Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Έκτακτο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ζητά ο Γ. Παναγιωτακόπουλος













Την προκήρυξη συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ζητά με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" Γιώργος Παναγιωτακόπουλος...

Υποστηρίζει πως στόχος του συνεδρίου θα είναι η αποσαφήνιση της φυσιογνωμίας του Κινήματος, η οποία θεωρεί ότι θολώνει από το ενδεχόμενο της προσφυγής της χώρας στο ΔΝΤ.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος τάσσεται κατά της προσφυγής στο ΔΝΤ και αντιπροτείνει την επαναδιαπραγμάτευση του χρέους της Ελλάδας.

Αναφερόμενος στη λαϊκή εντολή που έλαβε ο πρωθυπουργός τον περασμένο Οκτώβριο, ο κ. Παναγιωτακόπουλος τονίζει ότι αυτή δεν δόθηκε για να την καταχραστούν "οι ακραία νεοφιλελεύθεροι συνεργάτες σου" τους οποίους κατηγορεί ότι διασύρουν τη χώρα.

Αναφέρει ακόμα ότι οι συγκεκριμένοι συνεργάτες του πρωθυπουργού γεννήθηκαν στη θερμοκοιτίδα του κεφαλαίου, το οποίο υπηρετούν, παγιδεύουν την πατρίδα σε μηχανισμούς που κερδοσκοπούν ασύστολα από τα αδιέξοδα της χώρας και "είτε είναι ανίκανοι είτε είναι έμμισθοι υπάλληλοί τους".

troktiko.gr