Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Ο Σαμαράς να αγνοήσει το παλαιοκομματικό έρμα και να βγει μπροστά











Πήξαμε στις δηλώσεις και τις αναλύσεις για το ΔΝΤ.

Κανείς όμως δεν λέει το προφανές: Ότι δηλαδή κανείς δεν θέλει να …ρίξει την κυβέρνηση.

«Άσε τους βλάκες που θέλανε εξουσία να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά…. θα τους κάνουμε μετά την χάρη να τους στείλουμε ελικόπτερο για να φύγουν νύκτα» φαίνεται να είναι το ΑΤΥΠΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ της αντιπολίτευσης.

Λες και το αντι- ΠΑΣΟΚ πολιτικό σύστημα συνεννοήθηκε με πρωτοβουλία του ….Καραμανλή να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να καεί στην καμένη γη που του παραδόθηκε επιτέλους κι αυτού μια φορά.

Η δεξαμενή ψήφων της Αριστεράς παρακολουθεί χαιρέκακα την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ με τους χαζοχαρούμενους Νεοδημοκράτες που νόμιζαν ότι μπορούν να γίνουν ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ.

Θα φύγουν νύχτα, χωρίς ούτε τα χαρτιά τους να μαζέψουν και μαζί τους θα καταρρεύσει όλη η πρόστυχη μπαταρισμένη παράγκα της Μεταπολίτευσης, που λέει κι ο Φαήλος (τιμή αναφοράς στα 448 σχόλια μέχρι αυτήν την στιγμή του Θα μείνουμε ακίνητοι και περιδεείς να βλέπουμε σαν γελάδια τα τρένα της Νέας Τάξης να περνάνε;)

Μέχρι όμως να ΄ρθει εκείνη η ώρα το χρέος του Σαμαρά είναι να κάνει αυτό που δεν κάνει το «νέο» ΠΑΣΟΚ κι ο θλιβερός έσχατος των Παπανδρέου: να δώσει όραμα και κουράγιο στον κόσμο.



Οι Έλληνες περπατούν σκυφτοί, στέκονται μπροστά στα περίπτερα σκυθρωποί και διαβάζουν τα δυσοίωνα εξώφυλλα. Αρχίζουν τα δελτία και πέφτει σιωπή, δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει.

Οι πεθαμενατζήδες των καναλιών σπέρνουν τον πανικό και οι ανακυκλωμένοι σοσιαλιστές του σαστισμένου κωπηλάτη, τρομοκρατούν τους απλούς ανθρώπους με χυδαίες απειλές και εσχατολογικά σενάρια που αβαντάρουν τα σμήνη κορακιών – κερδοσκόπων.

Το καθεστώς θα αποπειραθεί να τον κάνει συνένοχο, ίσως ακόμη και να του ζητήσει συμμετοχή – στήριξη σε κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας – Τεχνοκρατών. Συμμετοχή, συνενοχή. Τα πράσινα, μπλε και ροζ παράσιτα της αυτονομημένης «πολιτικής τάξης», αφού κόντεψαν να σκοτώσουν τον ξενιστή, δηλαδή την Πατρίδα, ρουφώντας της το αίμα, θα κάνουν μια τελευταία μάχη οπισθοφυλακής.

Γιατί γνωρίζουν ότι η κατάρρευση της μεταπολιτευτικής παράγκας του Καραγκιόζη, θα φέρει και την ΑΠΟΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ τους, την πλήρη έκπτωση των «ιδεών» και των πρακτικών τους.

Οι μπεταζήδες – εκδότες – προμηθευτές και νταβαντζήδες του καθεστώτος θα θελήσουν να ελέγξουν την πτώση και τις συνέπειες της. Θα βάλουν τους λύκους τους να φυλάξουν τα πρόβατα.

Ο Σαμαράς οφείλει να αγνοήσει το παλαιοκομματικό έρμα. Να πάρει την Σημαία και να την καρφώσει στο πιο ψηλό και περήφανο βουνό. Να δείξει στους Έλληνες τον Σκοπό, εκεί ψηλά. Να τους καλέσει για τις κορυφές και τα φωτεινά πεδία του Αγώνα κι όχι για να λουφάξουν σε ανήλιαγα λαγούμια.

Να βγει έξω και πέρα από το σύστημα διευρύνοντας διακομματικά κι υπερκομματικά το Λαϊκό Πατριωτικό Κίνημα που σαν κύμα τον έφερε στην προεδρία και μ’ αυτό να σαρώσει τα καθεστωτικά σκύβαλα .

Ο Σαμαράς να μιλήσει στον κόσμο θετικά, δυνατά, να τον εμψυχώσει, να του πει πως θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ και θα ΖΗΣΟΥΜΕ κι όχι πως θα επιζήσουμε.

Όσο τα γυαλιστερά κουστουμάκια θα μοιρολογούν και θα σκοντάφτουν, ο Σαμαράς να ψάλλει στον Λαό τον παιάνα και να δώσει το βήμα.

Οι καιροί θέλουν Αρχηγό κι όχι πορτιέρηδες των ξένων.

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

antinews.gr