Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Η ζωή δεν εγκαταλείπεται για κανένα «λαμόγιο»




«Όλοι μας στο ίδιο καζάνι βράζουμε». Η σοβιετικού τύπου πολιτική εφαρμόζεται για όλους με τον καθένα από εμάς να κουβαλάει τον δικό του σταυρό. Ως εκ τούτου κανείς δεν πρέπει να σκέφτεται να αφαιρέσει την ζωή του για κανένα «λαμόγιο». Οι αυτοκτονίες αυξάνονται σ’ ένα στημένο σκηνικό που 
επιδιώκει την σκλαβοποίηση όλων μας.

Ήταν μια φορά ένας που τον είχε βαρύνει ο σταυρός του και όλο παραπονιόταν. Ένιωθε ότι δεν μπορούσε πια να τον σηκώσει. Το ίδιο βράδυ πέφτει να κοιμηθεί και ονειρεύεται πως βρίσκεται σε μία τεράστια αίθουσα με σταυρούς.
-Ωραία, αναλογίζεται, τώρα θα βρω άλλον σταυρό να μην με βαραίνει τόσο όσο ο δικός μου. Πράγματι άρχισε να δοκιμάζει σταυρούς.
Ωστόσο ο ένας ήταν πολύ βαρύς, ο άλλος σκουριασμένος, ο παράλλος με σκλήθρες που του έμπαιναν στα χέρια κ.ο.κ. Ξαφνικά βλέπει σε μια γωνίτσα ένα σταυρό που του κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον. Τον φορτώθηκε αμέσως! Αυτός ήταν σταυρός. Ό, τι έπρεπε για εκείνον. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη! Βγαίνει έξω από την αίθουσα τον καλοκοιτάζει και τι να δει. Ήταν ο δικός του που είχε εγκαταλείψει για να βρει άλλον…

Τα προβλήματα στην ζωή μας είναι στα μέτρα του καθενός. Πάντα υπάρχει λύση. Επομένως κανέναν δεν πρέπει να πιάνει η απελπισία, όσο κι αν φαντάζει τρομερή η συγκυρία που τον περιβάλλει.
Σύντομα θα γίνουμε όλοι μάρτυρες και της επίσημης ανακοίνωσης της παγκόσμιας καθεστηκυίας τάξης πραγμάτων που θα μιλάει για παγκόσμιο κράτος με ενιαίο τραπεζικό σύστημα, πλήρη και υποχρεωτική εφαρμογή της Ατζέντα 21 για την υποτιθέμενη υπερθέρμανση του πλανήτη, επιβολή ενός τρόπου σκέψης και πίστης και ό,τι άλλο σκαρφιστούν οι «σωτήρες» του πλανήτη, αφού η πραγματική συνομωσία έχει σκοτεινές πτυχές άγνωστες στο ευρύ κοινό. Εδώ θα είμαστε!
http://www.triklopodia.gr/2013/05/blog-post_2029.html

Όσο για τους πολιτικούς μας, θα τους βγάλουν στην άκρη προϊόντος του χρόνου. Δεν τους χρειάζονται πια! Ο πλανήτης επιχειρείται να αλλάξει» προς το χειρότερο. Η παγκόσμια χούντα θα δείξει το πραγματικό πρόσωπό της. Η Ελλάδα χρειάζεται τις δυνάμεις της, δηλαδή όλους τους ικανούς Έλληνες. «Εάν το άλας μωρανθή», δεν θα βρίσκεται κανείς στην αντίσταση απέναντι στους πραγματικούς εχθρούς της χώρας αλλά και την ανθρωπότητας ολόκληρης.

Κρατήστε γερά! Δώστε και πάρτε δύναμη από τον διπλανό σας. Μην σας φοβίσει η μπόρα που θα ενταθεί. Πότε φουρτούνα, πότε μπουνάτσα. Αυτή είναι η ιστορία των Ελλήνων, οι οποίοι σήκωναν ανέκαθεν κεφάλι εμπρός στους τυράννους και τώρα αντιμετωπίζονται από τα διεθνή «κατακάθια» λες και έχουν λέπρα.

Μην τους κάνετε την χάρη! Σταθείτε όρθιοι με πυγμή. Το πλήρωμα του χρόνου ας μας βρει όλους γερούς και πάνω απ’ όλα αφυπνισμένους…