Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Άφεση αμαρτιών δίνει ο Στουρνάρας στην ΕΛΣΤΑΤ…»



            Η παραδοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα πως το έλλειμμα του 2009 έφτασε το 15,9% με την αναφορά του στην αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου προκαλεί την αγανάκτηση και την οργή της κοινής γνώμης, καθώς βλέπει να στήνεται μπροστά της για πολλοστή φορά μια φαρσοκωμωδία πολιτικής συγκάλυψης.
            Ουσιαστικά, με αυτή την απαράδεκτη κίνηση ο κ. Στουρνάρας υποκαθιστά τον ρόλο της Δικαιοσύνης αθωώνοντας τον κ. Γεωργίου μαζί με τα άλλα δύο μέλη της ΕΛΣΤΑΤ και τον κ. Παπακωνσταντίνου, αφού τα όσα υποστηρίζει κατεγράφησαν σε επίσημο πολυνομοσχέδιο, παρά τις ποινικές διώξεις που τους έχουν ασκηθεί σε βαθμό κακουργήματος με την κατηγορία της τεχνητής διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.
            Την ώρα που η Δικαιοσύνη προσπαθεί να ρίξει άπλετο φως για το πως η Ελλάδα οδηγήθηκε στο μηχανισμό στήριξης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ο επικεφαλής του Οικονομικού Επιτελείου και σίγουρα με τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αποδέχεται έμμεσα ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα παραποίησης των στοιχείων προκειμένου η χώρα μας να παγιδευτεί στην «μέγγενη» των Μνημονίων και προσπαθεί να «καθαρίσει» την υπόθεση με μια κίνηση αισχρής συγκάλυψης, ρίχνοντας με αυτόν τον τρόπο λάσπη στον ανεμιστήρα για την ...
διακυβέρνηση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του τελευταίου μεγάλου ηγέτη της χώρας μας.
            Η απάτη που διεξήχθη σε βάρος των Ελλήνων πολιτών πρέπει επιτέλους να αποκαλυφθεί, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως αυτή η δύσοσμη υπόθεση της ένταξης της Ελλάδας στον Μηχανισμό Στήριξης. Όσοι ευθύνονται για την «Κερκόπορτα» που άνοιξε στις ανάλγητες απαιτήσεις των δανειστών και όσοι λειτουργούν ως «πλυντήριο» πολιτικής συγκάλυψης συνεχίζοντας και δικαιώνοντας την ίδια αδιέξοδη πολιτική θα λογοδοτήσουν στην ελληνική κοινωνία!
            Πρέπει να μπει τέλος στην ατιμωρησία όσων δρούσαν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών και να λάμψει η αλήθεια. Οι μάσκες έπεσαν τα ψέματα τελείωσαν! Η κοινωνία οφείλει να γνωρίζει και δεν θα αρκεστεί σε φθηνές δικαιολογίες και παιχνίδια πολιτικής συγκάλυψης!

                                                                                 Με εκτίμηση

                                                                            Γιώργος Δρακούλης
                                                    Συντονιστής Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας

==========================
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/2013/05/blog-post_9152.html