Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Καλούμε τον κ. Σπύρο Λάτση να πληρώσει από τη τσέπη του τα 6.000 ευρώ που κατέσχεσε το υπ. Οικονομικών από καταθέτη της Eurobank!

Από τον Βασίλη Μπόνιο





Σοκ προκαλεί στους τελευταίους Έλληνες πολίτες που διατηρούν καταθέσεις στις τράπεζες η απόφαση του υπ. Οικονομικών να ανοίγει τους λογαριασμούς όσων οφείλουν στο Δημόσιο και να κατάσχει ακόμη και μικροποσά με θράσος που θα ζήλευε και ο Κώστας Πάσσαρης.



Καλούμε τους Έλληνες Τραπεζίτες να μην επιτρέψουν αυτού του είδους την λαθροχειρία.


Να μην κάνουν ότι έκανε η Διοίκηση της ΔΕΗ με το χαράτσι. Ομιλούμε για την Διοίκηση της ΔΕΗ η οποία σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των εφημερίδων «ΙΣΟΤΙΜΙΑ» και «Παρασκευή και 13», είναι περιέργως ανίκανη να εισπράξει όσα της οφείλει ο επιχειρηματίας Μυτιληναίος την ίδια ώρα που κόβει το ρεύμα των φτωχών οικογενειών εντελώς παράνομα όπως αποδείχθηκε μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.


Εξ’ όσων γνωρίζουμε οι Τράπεζες δεν έχουν ακόμη κρατικοποιηθεί.

Το γεγονός ότι ενισχύθηκαν με τα πακέτα στήριξης σε καμία περίπτωση δεν δίνει το δικαίωμα στο υπ. Οικονομικών να ανοίγει τους λογαριασμούς των πολιτών.


Κάτι τέτοιο προκαλεί ήδη νέο κύμα αναλήψεων από τις τράπεζες καθώς έχει χαθεί το βασικό στοιχείο που στηρίζεται η Οικονομία: Αυτό δεν είναι άλλο από την Εμπιστοσύνη.



Το κράτος δείχνοντας το βίαιο, χυδαίο, αρπακτικό πρόσωπό του απέναντι στους πολίτες-την ίδια ώρα που συγκαλύπτει τους βουλευτές που έβγαλαν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό-τσαλακώνει κάθε ίχνος εμπιστοσύνης προς τον πολίτη.


Το κράτος είναι εχθρός μας και καθημερινά γίνεται πιο βίαιος και αιμοδιψής εχθρός.

Καλούμε τους Έλληνες Τραπεζίτες να μην επιτρέψουν αυτή την τρομακτική παρανομία εις βάρος των αδυνάτων πολιτών. Αυτοί διατηρούν ακόμη τις καταθέσεις τους στις εγχώριες τράπεζες.



Καλούμε τέλος τον κ. Σπύρο Λάτση, μεγαλομέτοχο της Eurobank να πληρώσει από την τσέπη του τα 6.000 ευρώ περίπου που κατέσχεσε το υπ. Οικονομικών (Βενιζέλος-Οικονόμου) από τον πολίτη που διατηρούσε λογαριασμό στην συγκεκριμένη τράπεζα, όπως αποδείχθηκε μετά από ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Αιβαλιώτη στον αναπληρωτή υπ. Οικονομικών κ. Παντελή Οικονόμου.


Καλούμε τους υπόλοιπους Τραπεζίτες να ορθώσουν ένα νομικό τείχος απέναντι στο κράτος που λειτουργεί σαν εκβιαστής- μαφιόζος πριν είναι πολύ αργά για όλους….


http://kourdistoportocali.com/articles/10086.htm