Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΓΙΑ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: “Το πετρέλαιο θέρμανσης θα είναι η αρχή του τέλους του”


Για ακόμη μια φορά ο Νικήτας Κακλαμάνης εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του υπουργού Οικονομικών. Αυτή τη φορά ο βουλευτής της ΝΔ άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο ο Γιάννης Στουρνάρας έχει χειριστεί το θέμα του πετρελαίου θέρμανσης.

Μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1 ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Απευθυνόμενος στο Στουρνάρα, μέσα στη Βουλή του είχα πει: ματαιοπονείτε αν νομίζετε ότι θα σας ανατρέψουμε, θα σας αλλάξουμε».

Μάλιστα αναφερόμενος στο θέμα που δημιουργήθηκε για το άν ο κ. Σταικούρας έστειλε ή όχι επιστολή προς τους δανειστές με αίτημα τη μέιωση του φόρου στα καύσιμα και αν αυτή η επιστολή είχε την έγκριση του Στουρνάρα, ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε:

«Να ξέρετε πως αν είναι αλήθεια ότι ο Σταικούρας έστειλε επιστολή προς τους δανειστές για μείωση του φόρου, τότε αυτό θα είναι η αρχή του τέλους για τον Στουρνάρα» και συνέχισε: «Η διαχείριση του πετρελαίου θέρμανσης ίσως είναι η αρχή του τέλους για τον Γιάννη Στουρνάρα».

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτηση του ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι περιμένει να δεί πώς ακριβώς θα τοποθετηθεί επί του θέματος ο ίδιος ο πρωθυπουργός.