Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Ρεπούση Βενιζέλος διευκολύνουν το κόμμα των Αδερφών Μουσουλμάνων.


Μπροστά στην κατάρρευση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και μπροστά στον διαφαινόμενο κίνδυνο να μην μπουν στην βουλή, προωθούν την απλή αναλογική, βάζοντας έτσι και το εκκολαπτόμενο κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων στο κοινοβούλιο.

Η απλή αναλογική ως εκλογικό σύστημα δύνη την δυνατότητα να μπουν στην βουλή κόμματα με ποσοστό μικρότερο του 3%, αυτό βέβαια θα βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ να είναι μέσα στην επόμενη βουλή, όμως ταυτόχρονα θα προωθήσει  και στην δημιουργία του κόμματος των Αδερφών Μουσουλμάνων το οποίο υπό την σκεπή της Τουρκίας θα εισάγει στην βουλή έναν αξιόλογο αριθμό μουσουλμάνων βουλευτών ο οποίος λόγο και του κατακερματισμού των κομμάτων θα μετατραπεί σε ρυθμιστεί του ελληνικού κοινοβουλίου.

Η απλή αναλογική ως εκλογικός νόμος θα είναι το αποκορύφωμα του λαϊκισμού και της πλήρους κυβερνητικής αποσυνθέσεις αφού οδηγεί σε πολιτικό ιδεολογικό και κομματικό κατακερματισμό, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο εκκολαπτόμενο κόμμα των ισλαμοφασισμών να μετατραπούν σε ρυθμιστές την πολιτικής ζωής της Ελλάδος.

Αντί της απλής αναλογικής πρέπει να ψηφιστεί ένας εκλογικός νόμος ο οποίος να θα απαιτεί ποσοστά άνω του 10% για την είσοδο κάποιου κόμματος στην βουλή.

Βέβαια, όλα θα ρυθμιστούν από μόνα τους, όταν μετά από 10 χρόνια θα υπάρχουν στην βουλή μόνο δύο κόμματα, το κόμμα της τότε ακροδεξιάς μέλη της οποίας θα είναι τα παιδιά του Τσίπρα μαζί με τα παιδιά του Κασιδιάρη και το άλλο κόμμα θα είναι το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων το οποίο θα κατεβάζει δημοκρατικά νομοσχέδια για την μαντίλα  στα σχολεία.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.