Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ Ο Π.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

«Ουαί» τοις...παραπληροφορημένοις!

Ένα απίστευτο γαϊτανάκι παραπληροφόρησης εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο σχετικά με το που μπορεί να κρύβεται ο Πέτρος Κυριακίδης. 

Κάποιοι ελαφρά τη καρδία ισχυρίστηκαν πως πιθανολογείται ότι κρύβεται στο Άγιον Όρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Αγιορείτικου βήματος» όμως κύκλοι του Αγίου Ορους διαψεύδουν κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο. 

Η 2η Ειδική ανακρίτρια εξέδωσε προ ημερών ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Πέτρου Κυριακίδη, πρώην στενού συνεργάτη του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, ο οποίος βρίσκεται ήδη στον Κορυδαλλό.

Ο Πέτρος Κυριακίδης είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση των ζημιογόνων δανείων, τα οποία χορηγούσε η PROTON BANK σε εταιρίες συμφερόντων του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, που συνολικά ξεπερνούν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Επειδή όμως τα ίχνη του γνωστού επιχειρηματία έχουν χαθεί κάποιοι πλάθουν σενάρια για το που μπορεί να έχει καταφύγει. Άλλοι ισχυρίζονται ότι μπορεί να βρίσκεται στο εξωτερικό, άλλοι πάλι , όπως προαναφέρθηκε, τόλμησαν να υποστηρίξουν πως έχει καταφύγει στο Άγιο Όρος. Δεν λείπουν και τα σενάρια που κάνουν λογο για «κρυψώνα»  σε μοναστήρι της Κύπρου ή σε μονή του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

Όσον αφορά στο Άγιον Όρος το ρεπορτάζ του «Αγιορείτικου βήματος» αναφέρει πως δεν υπάρχει ουδεμία τέτοια περίπτωση. Επομένως όσοι διαρρέουν τέτοια σενάρια καλά θα κάνουν να είναι πιο προσεκτικοί. Αν οι αρχές αδυνατούν να εντοπίσουν έναν καταζητούμενο αυτό δε σημαίνει πως δύνανται κάποιοι να εμπλέκουν την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους και να ρίχνουν «πυροτεχνήματα » για δημιουργία εντυπώσεων. 
http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/13674-muthos-oti-o-pk