Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Την DEUTSCHE BANK προσλαμβάνει ο Στουρνάρας για την επαναγορά ομολόγων

-Η είδηση επιβεβαιώνεται και από το Reuters. -Απαίτηση των Γερμανών που έγινε αποδεκτή.

Την DEUTSCHE BANK προσλαμβάνει ο Στουρνάρας για την επαναγορά ομολόγων
 Πριν από 15 περίπου μήνες, οι Γερμανοί αναφερόμενοι στην Ελληνική κρίση και στην αδυναμία του πολιτικού προσωπικού να εφαρμόσει όσα ζητούσαν είχαν πει ότι ''Χρειαζόμαστε κάποιον να μιλάει Ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες''.
Τον άνθρωπο αυτόν τον βρήκαν στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού κ. Λουκά Παπαδήμου, ο οποίος όμως δεν μακροημέρευσε παρά το γεγονός ότι αποτελούσε τον εκλεκτό των συστημικών ΜΜΕ και πολλοί στο πρόσωπό του έβλεπαν τον Έλληνα Μόντι.
Φαίνεται όμως ότι τα άτομα με τα προσόντα αυτά, που συνοψίζονται στο ''Να μιλάει Ελληνικά αλλά να μην είναι με τους Έλληνες'', κλωνοποιήθηκαν.
Το Υπουργείο Οικονομικών, επικεφαλής του οποίου είναι ο κ. Στουρνάρας που μιλάει Ελληνικά, προσέλαβε τη DEUTSCHE BANK για τη διαδικασία επαναγοράς των Ελληνικών ομολόγων.
Η σχετική φημολογία επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το REUTERS.
Μαζί της επιβεβαιώνεται και η άποψη ότι η Ελλάδα αποτελεί πλέον ,επίσημα και απροκάλυπτα, ένα Γερμανικό προτεκτοράτο.
 Φυσικά η πανίσχυρη Γερμανική Τράπεζα θα εισπράξει και αμοιβή για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στο Ελληνικό δημόσιο για την επαναγορά των ομολόγων, μέχρι τις 12 Δεκεμβρίου.
Ο κ. Στουρνάρας καλείται να απαντήσει σε τρία ερωτήματα:
α. Με ποια διαδικασία επελέγη η συγκεκριμένη τράπεζα.
β. Ποιες υπηρεσίες θα προσφέρει και ποια η αμοιβή της που θα επιβαρύνει τους Έλληνες πολίτες.
γ. Γιατί δεν επέλεξε μία Γαλλική ή Αγγλική Τράπεζα.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/257215/tin-deutsche-bank-proslamvanei-o-stoyrnaras-gia-tin-epanagora-omologon#ixzz2DWjzaOKt