Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Καινούρια δημοσιεύματα για το νέο κόμμα Σαμαρά


Νέες αναφορές για τις επερχόμενες πολιτικές εξελίξεις που πρώτο το newsbomb έφερε στη δημοσιότητα.

Καινούρια δημοσιεύματα για το νέο κόμμα Σαμαρά
Πρώτο το newsbomb.gr σας αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες την πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα που θα στεγάσει όλες τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις.
Είναι γνωστό εξάλλου ότι τόσο ο κ. Αντώνης Σαμαράς όσο και στενοί του συνεργάτες θεωρούν τη Νέα Δημοκρατία ένα φθαρμένο κόμμα. Σήμερα θεωρεί πως είναι η κατάλληλη περίοδος για να δημιουργηθεί ένα καινούριο κόμμα με νέα πρόσωπα ακόμη και από τον πολιτικό χώρο τουΠΑΣΟΚ.
Αυτό το νέο θα εκφράζει πολιτικά τον αστικό χώρο, τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που δεν θέλουν περιπέτειες, τις δυνάμεις που επιθυμούν αλλαγές και μεταρρυθμίσεις.
Τις πολιτικές αυτές εξελίξεις που πρώτο έφερε στο φως το newsbomb.gr επιβεβαιώνουν νέα δημοσιεύματα. Στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν αύριο πρώτο θέμα είναι το νέο κόμμα Σαμαρά, οι λόγοι που τον οδηγούν σε αυτή την κίνηση και τα πρόσωπα στα οποία θα απευθυνθεί τα οποία θα είναι και μέλη του ΠΑΣΟΚ.
Οι κ.κ ΧρυσοχοϊδηςΛοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Μόσιαλος, Σαχινίδης, Μανιάτης αλλά και αρκετοί άλλοι, δυνητικά θα μπορούσαν να στελεχώσουν το νέο ευρωπαϊκό κόμμαή να συμμετέχουν ως συνεργαζόμενοι.
Με αυτό τον τρόπο, το επιτελείο του κ. Σαμαρά πιστεύει ότι αφενός θα φράξει το δρόμο στο ΣΥΡΙΖΑ, αφετέρου θα προχωρήσει σε μία φυγή προς τα εμπρός αλλάζοντας τη χώρα και έχοντας ήδη αλλάξει και το πολιτικό σύστημα.
Δείτε το εξώφυλλο από τα αυριανά "Επίκαιρα":
EPIKAIRA

Διαβάστε επίσης: