Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Προκλητικές δηλώσεις Μπουτάρη: Η Θεσσαλονίκη δεν απελευθερώθηκε...!!!


Τι... πίνεις βρε δήμαρχε;

Προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, που επισείουν ακόμη και τη κατηγορία της "στάσης" ή της "εσχάτης προδοσίας", με αφορμή τις εκδηλώσεις του προγράμματος γιορτασμού των 100 χρόνων της πόλης. Διαβάστε στο planet-greece τι είπε ο στόμας του, πάλι....



Κατά την ομιλία του ο δήμαρχος τόνισε «κάλλιο αργά παρά ποτέ», σχολιάζοντας ντας τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές στο πρόγραμμα, ενώ επανέλαβε την άποψη του περί της μη απελευθέρωσης αλλά «ένταξη της Θεσσαλονίκης στον ελληνικό ιστό».
Ο κ. Μπουτάρης έκανε λόγο για ατυχή έκβαση, ενώ άσκησε επίθεση στην αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου που τον κατηγορεί για ολιγωρία και αποτυχία. «Και τι δηλαδή ήθελαν να κάνουμε; Κάθε μέρα χορούς και παρελάσεις; Μόνο το 1912 απελευθερώθηκαν στην Ελλάδα περί τις 40 πόλεις. Κανέναν στον κόσμο δεν ενδιαφέρουν τα 100α γενέθλια της Θεσσαλονίκης. Δεν ενδιαφέρει ένας εορτασμός που απλώς θα θρέφει την αυταρέσκεια μας. Αντίθετα, ενδιαφέρει ιδιαίτερα το μέλλον της πόλης, το "τι καλοί μπορούμε να γίνουμε"», επεσήμανε.

http://planet-greece.blogspot.com/2012/08/blog-post_8254.html