Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Απόφαση κόλαφος για τον Αιμίλιο Λιάτσο που απειλείται ακόμα και με προσωποκράτηση αν επαναλάβει τις συκοφαντικές αναφορές

Με ποινή προσωπικής κράτησης ενός έτους και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ απειλείται ο κ. Αιμίλιος Λιάτσος, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Παρασκευή και 13», καθώς και ο Γιώργος Πεχλιβανίδης, δημοσιογράφος της ανωτέρω εφημερίδας, σε περίπτωση που κάνουν ξανά χρήση του ονόματος της δικηγόρου κα. Έλενας Τζούλη – Καμμένου, σύζυγο του Προέδρου των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κ. Πάνου Καμμένου, με ανάρτηση ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων στην εφημερίδα του πρώτου «Παρασκευή και 13».

Τα ανώτερα διέταξε πριν από λίγο, με απόφασή του το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατόπιν αιτήματος της δικηγόρου.

Παράλληλα, σήμερα κατατέθηκαν από την κα. Έλενας Τζούλη – Καμμένου κατά των κ.κ. Αιμίλιου Λιάτσου και Γιώργου Πεχλιβανίδη μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση και άλλων αδικημάτων που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Παράλληλα, η κα. Τζούλη – Καμμένου κατέθεσε αγωγή κατά του κ. Αιμίλιου Λιάτσου για προσβολή της προσωπικότητας δια του τύπου.

http://olympia.gr/2012/04/05/%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%ba%cf%8c%ce%bb%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%b1%ce%b9%ce%bc%ce%af%ce%bb%ce%b9%ce%bf-%ce%bb%ce%b9%ce%ac%cf%84%cf%83/