Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Δεν μπορώ άλλο να φοβάμαι

Δεν μπορώ άλλο να φοβάμαι . Σιχάθηκα να βλέπω ανθρώπους να πεινάνε , να τρώνε από τα σκουπίδια και να κοιμούνται σε χαρτόκουτα .Δεν μπορώ να βλέπω άλλο φόβο στα μάτια των ανθρώπων.
Δεν μπορώ να βλέπω την..
. χώρα που τόσο αγαπάω και τον λαό της να χάνει την υπερηφάνεια του και την ζωή του . Μπορεί να άργησα αλλά είμαι εδώ . Είμαι εδώ να βοηθήσω αυτούς που με χρειάζονται . Ανθρώπους που έχουν λιγότερα από μένα και τώρα φαίνετε πως είναι μοναχοί τους! . Δεν είναι όμως . Έχουν εμένα. Έχουν εμάς .

Σιχάθηκα να ζω την σκλαβιά που μου επιβάλουν . Έχω ιδανικά , πιστεύω και αξίες και κανείς δεν μπορεί να μου της πάρει . Θα δώσω και τη ζωή μου για να συνεχίσουν όλοι να ονειρεύονται . Για την οικογένεια μου , τους φίλους μου , τους συνανθρώπους μου , την χώρα μου ακόμα και για αυτούς που με πολεμάνε .

Μια ζωή φοβόμουν , μα τώρα όχι . Γιατί έχω όλους εσάς δίπλα μου . Ήρθε η ώρα να νικήσω τον φόβο μου . Κάποτε κάποιοι άλλοι πέθαναν για μένα και τον λαό αυτής της χώρας . Αυτά είναι τα είδωλα μου. Αυτοί είναι η προσωποποιημένες μου αξίες . Αυτοί είναι τα σύμβολα μας και οι ήρωες μας.

Ή αυτοί ή εμείς . Για όνειρα , ζωή και πάνω από όλα ελευθερία .
Είμαι άνθρωπος ελεύθερος και ελεύθερος θα ζήσω.
http://anti-ntp.blogspot.com/2012/02/blog-post_6138.html
Αναγνώστης