Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΛΑΟΣ το νέο ΔΗΜΑΡ στο χώρο της δεξιάς.


Πριν μερικές μέρες, βγήκε στην εκπομπή του ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, η γνωστή κύρια της λέσχης και της παγκοσμιοποίησης, κ ΤΖΑΒΕΛΛΑ, όπου τα είπε όλα. Τι είπε; Ότι είμαστε το πειραματόζωο, που αν πετύχει το πείραμα, τότε θα επεκταθεί και στην υπολοίπη ΕΥΡΩΠΗ, διότι το τελικό τους  σχέδιο είναι, ενιαία Ευρωπαϊκή διακυβέρνηση. Αυτά με απλά Ελληνικά.
Έρχεται χθες, ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, είπε δε ότι είπε. Τα ξέρετε μην τα επαναλαμβάνω.
Έχουν σχέση και τα δύο μεταξύ τους; Πιστεύω ναι. Διότι, ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, χωρίς ΤΖΑΒΕΛΛΑ, δεν κάνει βήμα. 
Το συμπέρασμα, μετά την ομιλία του,που κυκλοφορεί, είναι ότι τράβηξε το χαλί στον ΣΑΜΑΡΑ,  με απώτερο σκοπό να αυξήσει τα ποσοστά του  που έχουν πάρει κατήφορο και να πει στον δυσαρεστημένο νεοδημοκράτη. Εγώ είμαι εδώ μια και ο φίλος σας με την τακτική του σας  πούλησε. Φυσικά μετράει και το νέο κόμμα του ΚΑΜΜΕΝΟΥ.
Λέει στον νεοδημοκράτη, μην πας αριστερά δεν είναι ο χώρος σου,   αλλά έλα και σε μένα που είναι. Αυτό το σκεπτικό κυκλοφορεί ευρέως.
Εγώ όμως θα σας πω και μία άλλη εκδοχή, λιγότερη διαδεδομένη,  που έχει συνταγή ΠΑΣΟΚ. Και ποια είναι αυτή; Προκειμένου οι δυσαρεστημένοι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ,  να πάνε αλλού, στήνουν το έργο ΔΗΜΑΡ. Του δίνουμε με τα φιλικά μας ΜΜΕ, ποσοστά τρελά, το έργο καλά κρατεί. Και αν άκουσες τον ΜΠΙΣΤΗ, ξέρετε τον  ανύπαρκτο αριστερό που πήγε στο ΠΑΣΟκ και τώρα το παίζει αντιμνημιακός με την ΔΗΜΑΡ, που είπε σε εκπομπή στην ΕΤΕ3, ναι μετεκλογικά μπορούμε να συνεργαστούμε το ΠΑΣΟΚ.
Αυτό γίνεται τώρα με το ΛΑΟΣ, το νέο ΔΗΜΑΡ στον χώρο της δεξιάς, ώστε και να πάρουν τους δυσαρεστημένους της ΝΔ και μετά τις εκλογές να συνεργαστούν. Διότι αυτοδυναμία δεν υπάρχει και πρόθυμοι μέχρι στιγμής δεν βρίσκονται.
Φίλε, το μπιλιάρδο στην πλάτη μας,  καλά κρατεί. Μετά δε την δραματική ομιλία, στύλ ΜΑΡΘΑΣ ΒΟΥΡΤΣΗΣ,του ΣΑΜΑΡΑ .πιστεύω ότι τα γεγονότα έχουν σχεδιασθεί τέλεια. 
Το νέο φρούτο της εποχής είναι ΛΑΟΣ όπως ΔΗΜΑΡ.
Τα σχέδια αυτά μόνο με ένα τρόπο ανατρέπονται. Με το να βγούμε στους δρόμους ακόμη πιο μαζικά πιο δυνατά.

Υ.Γ. Ομιλία ΣΑΜΑΡΑ, κοπυ πείστ,  ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ.