Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία...

Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία, η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος, θα έλυνε...
δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες. Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα, οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα.

Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας: Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα, δεν έχει βιομηχανίες, έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι τοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν. Θα τον πάνε στο Δ.Ν Τ. και θα δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική, στα Σκόπια και στην Βουλγαρία. Εκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια, αγωγούς πετρελαίων, αγωγούς φυσικού αερίου, λιμάνια, που ο Έλληνας θα ζούσε πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια. Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή, αλλά δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/02/blog-post_2894.html