Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Διώξτε την τρόικα με τις κλωτσιές


Όταν το ΄λεγε αυτό κάποιος πριν από δύο χρόνια, του ορμούσαν τα μαντρόσκυλα της πασοκτρόικας (Τρέμη, Πρετεντέρηες, Καμπουράκης, Οικονομέας, Θέμος και λοιποί προσωπολάτρες του Γιώργου τους, που τώρα κάνουν κωλοτούμπες, αλλά κανείς δεν ξεχνά). Έγραφαν οι μνημονιολάγνοι ότι αυτά είναι ...λαϊκισμοί κι ότι το μνημόνιο είναι ευλογία και θα σωθεί η χώρα που "κατέστρεψε ο Καραμανλής". Αυτά ευχαριστούσαν την πρεσβεία, αυτά έλεγαν οι πάμπλουτοι δημοσιογράφοι, που..
κολυμπάνε στο χρήμα κι έχουν αμέτρητα εκατομμύρια ευρώ σε Ελβετικές τράπεζες.

Tότε μας έλεγαν ότι αν δεν κάνουμε αυτά που λένε οι τροϊκανοί εγκληματίες, θα καταστραφούμε, τώρα όλοι καταλαβαίνουν ότι καταστρεφόμαστε, επειδή ακριβώς κάνουμε αυτά που ζητάνε οι εγκληματίες με την άκρως αποτυχημένη συνταγή τους, που έχει στόχο να "τελειώσει" την Ελλάδα κι όχι να τη βοηθήσει να ανακάμψει. Καρφάκι δεν τους καίγεται για την ανάκαμψη της Ελλάδας!

Σήμερα, όλοι καταλαβαίνουν ότι αν δεν μπαίναμε στο μνημόνιο, αυτό που θα γινόταν, θα ήταν το πολύ πολύ επιλεκτική χρεοκοπία, δεν θα πληρώναμε δηλαδή στους τοκογλύφους ένα μέρος κάποιων ομολόγων και θα πληρώναμε τους τοκογλύφους, αφού πρώτα πληρώναμε μισθούς και συντάξεις. Τώρα, μετά από απανωτούς εκβιασμούς, μπήκαμε σε έναν τρελό χορό υποχωρήσεων και θα πάμε σε άτακτη, βάρβαρη χρεοκοπία, σε 1-3 χρόνια, αφού πρώτα οι τοκογλύφοι εξασφαλίσουν τα δικά τους λεφτάκια και τον δικό μας θάνατο, με την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και την δέσμευση ότι πρώτα θα ξοφλάμε τους τοκογλύφους και μετά θα πληρώνουμε στον Έλληνα συνταξιούχο τα λεφτά που πλήρωνε μια ζωή, για να πάρει τη σύνταξη στα δύσκολα γηρατειά