Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Κ.Παπαδάκη: Προς τι η λατρεία Καραμανλή από τους καθυβριστές του;

Μέχρι και πρόσφατα, για όλα τα δεινά αυτής της χώρας, έφταιγε ο Καραμανλής. Τον τελευταίο μήνα γνωστός τηλεοπτικός σταθμός που το 2008 μιλούσε για σκανδαλάρα σήμερα λέει πως το Βατοπέδι δεν υπήρξε ποτέ
Κ.Παπαδάκη: Προς τι η λατρεία Καραμανλή από τους καθυβριστές του;
Της Κατερίνας Παπαδάκη


Τις τελευταίες μέρες το όνομα του Κώστα Καραμανλή παίζει πολύ στα διάφορα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, blogs,  παραπολιτικά site κ.τ.λ.. Πολλοί ξαφνικά τον αγάπησαν… Μέσα στον κυκλώνα των πολιτικών εξελίξεων της χώρας μας και ως αναγνώστρια αυτών των άρθρων αντιλαμβάνομαι απόλυτα την ανάγκη κάποιων να καρπωθούν επικοινωνιακά και προσωπικά οφέλη.
Με υποτιθέμενους of the record διάλογους γνωστοί δημοσιογράφοι το παίζουν Βασιλικότεροι του Βασιλέως. Σχεδόν καθημερινά δημοσιεύονται στοιχεία από προσωπικές επαφές που είχαν κατά το παρελθόν τόσο με τον ίδιο όσο και με στενούς συνεργάτες του. Τα τηλέφωνα του πολιτικού του γραφείου έχουν πάρει φωτιά από δημοσιογράφους που δηλώνουν την στήριξη τους. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δικαιώνουν πλήρως τον Κ. Καραμανλή. Και ερωτώ, που ήταν όλοι αυτοί προεκλογικά? Γιατί δεν προστάτεψαν τον ελληνικό λαό?
Μέχρι και πρόσφατα, για όλα τα δεινά αυτής της χώρας, έφταιγε ο Καραμανλής.  Τον τελευταίο μήνα γνωστός τηλεοπτικός σταθμός που  το 2008 μιλούσε για σκανδαλάρα σήμερα λέει πως το Βατοπέδι δεν υπήρξε ποτέ. Επιβεβαιώνεται ότι το «σκάνδαλο» του Βατοπεδίου ήταν ένα στημένο κατασκεύασμα, εξαιτίας του οποίου καταρρακώθηκε πολιτικά ο Κ. Καραμανλής.
Επίσης,  ξετυλίγεται το κουβάρι των σχέσεων Καραμανλή με τους βαρόνους των media, μέχρι και τις σοβαρές καταστροφές, μετά από κάθε συμφωνία με τη Ρωσία. Τα στοιχεία φαίνεται να είναι αληθινά. Οι μάσκες πέφτουν τώρα που γύρισαν όλα «τούμπα», τώρα που αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για το πώς και ποιοι τον έριξαν το 2009.
Οι αντιφάσεις έρχονται και παρέρχονται αναλόγως τα συμφέροντα μάλλον. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι οι ίδιοι που είχαν στήσει τηλεδίκες  στην πενταετία της ΝΔ.. Σήμερα επιδίδονται στο γνωστό και επίκαιρο  σπορ της «κωλοτούμπας». Είναι οι διάφοροι παντογνώστες συνάδελφοι μου με πολλές συναρπαστικές εμπειρίες και ιδιότητες που δούλεψαν με μεθοδικότητα ώστε να «γκρεμίσουν» τον Καραμανλή. Τα κατάφεραν. Οφείλω να τους το αναγνωρίσω.
Προς τι λοιπόν σήμερα η λατρεία Καραμανλή από τους καθυβριστές του;
http://www.cretalive.gr/new/64631/synergates/K.Papadaki_Pros_ti_i_latreia_Karamanli_apo_tous_kathubristes_tou#.TuS_x4Qs41F.facebook