Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ TO ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ



Από το Exofitsio
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η έρευνα των όσων αποκάλυψε το περιοδικό «Επικαιρα» σχετικά με εγγραφο της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας σύμφωνα με το οποίο ο Καραμανλής ήταν στόχος κύκλων που ήθελαν να αναβάλουν η να ματαιώσουν την ενεργειακή πολιτική του η οποία προσανατολιζόταν προς την Μόσχα;. Ήδη ο πολύ ικανός Εισαγγελέας κ.Ορνεράκης έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των καταθέσεων των πολιτικών προσώπων που αναφέρονται στην όλη υπόθεση καθώς και πρώην υπαλλήλων της ΕΥΠ. Είναι σαφές οτι μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, όπως τονίζουν έγκυρα ενημερωμένες πηγές , θα υπάρξουν εντυπωσιακά αποτελέσματα….
Το σενάριο δολοφονίας αποκάλυψαν τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», τα οποία αποκάλυψαν ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ που αναφέρεται σε έγγραφο της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), σύμφωνα με το οποίο ο Καραμανλής ήταν στόχος κύκλων που ήθελαν να «αναβάλουν ή να ματαιώσουν την ενεργειακή πολιτική του», η οποία προσανατολιζόταν προς τη Μόσχα.
Σύμφωνα, μάλιστα, με τα όσα δημοσιεύσε το περιοδικό,
επικαλούμενο το έγγραφο της FSB:
• Ομάδα εργασίας της ρωσικής υπηρεσίας ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει επιχειρήσεις αντιπαρακολούθησης.
• Μεταξύ 20 και 25 Απριλίου 2008, η ομάδα αυτή ενεπλάκη με άτομα τα οποία παρακολουθούσαν τον πρώην πρωθυπουργό. Τα άτομα διέφυγαν, αλλά στο όχημα που εγκατέλειψαν βρέθηκαν χάρτες με τις διαδρομές που ακολουθούσε ο Καραμανλής, πληροφορίες για τους άνδρες ασφαλείας του, όπλα, κιάλια νυχτερινής οράσεως και εκρηκτικά!
• Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας, όπως υποστήριζαν οι Ρώσοι, περιελάμβανε τέσσερα σημεία:
1. Πολιτική αποσταθεροποίηση, η οποία υποτίθεται επιτεύχθηκε με το Βατοπέδι
2. Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση, που υλοποιήθηκε με την υποβάθμιση της οικονομίας
3. Κοινωνική αποσταθεροποίηση με κοινωνικές αναταραχές και τρομοκρατικές ενέργειες
4. Προβλήματα στην εξωτερική πολιτική.