Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

3 (πρόσφατα) σκάνδαλα στη κρεβατοκάμαρα του πρωθυπουργού> Ο Παύλος, ο Κλέων και ο Γιάννης.



Υπόθεση 1η> Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο προχώρησε πρόσφατα σε ενοικίαση καταστήματος στη Θεσσαλονίκη του οποίου ιδιοκτήτρια είναι η μητέρα της συζύγου του Αντρίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού. Για το θέμα κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ο Βουλευτής της ΝΔ Αναστασιάδης. Το ίδιο το Τ.Τ. απάντησε με μια ανακοίνωση στην οποία παρά τις λεκτικές ακροβασίες δεν κατάφερε να διαψεύσει το γεγονός που θέλει την ιδιοκτήτρια να έχει συγγενική σχέση με το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Μετά τη διάψευση ακολούθησε η επιχείρηση-βατερλώ φίμωσης του κυριακάτικου τύπου με διαφημίσεις της Τράπεζας. Μόνο που είναι πλέον αργά. Οι πολίτες κολλημένοι στο διαδίκτυο καθώς είναι, δεκάρα δεν δίνουν για τις εφημερίδες οι οποίες όπως αποδεικνύεται πουλάνε μόνο για τις προσφορές τους.
Αποτέλεσμα όλοι οι Έλληνες σήμερα να σαρκάζουν τις συγκεκριμένες μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε εποχές Μιμής  και Κοσκωτά.
Ο κος Κλέων Παπαδόπουλος, όφειλε να προφυλάξει την οικογένεια του πρωθυπουργού και τον ίδιο τον πρωθυπουργό αντί να τους δίνει στεγνά με τέτοιες πρωτοβουλίες.

Υπόθεση 2η> Δικηγόρος -νομικός σύμβουλος του Γερουλάνου είναι συνέταιρος με τη δικηγόρο του Alter-Γιαννίκου. Στη κρατική τηλεόραση, της οποίας πολιτικός προιστάμενος  είναι ο υπουργός, παίζεται φουλ διαφήμιση εταιρειών του ισχυρού άνδρα του Αlter το οποίο εκτός από τα γνωστά μαύρα τιμολόγια, έχει απλήρωτους και τα κορόιδα τους εργαζόμενους που έβαλαν πλάτη για να υπαχθεί στο άρθρο 99.
Ο κος Γερουλάνος ο οποίος  στο παρελθόν ασχολήθηκε χωρίς εξαιρετική επιτυχία με το ιχθυεμπόριο διατηρεί σιγή ιχθύος,  επιτρέποντας στη κοινή γνώμη να σκέπτεται τα αυτονόητα.
Υπόθεση 3η> Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Γιάννης Μίχας φιγουράρει στη λίστα των 29 που κατηγορούνται σε βαθμό κακουργήματος για την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο των υποβρυχίων. Ακόμη παραμένει στη θέση του. Ο κος Μίχας είναι στενός φίλος του πρωθυπουργού.