Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

-Παραιτηθείτε επιτέλους κε Πρόεδρε (της τσαλακωμένης) Δημοκρατίας μας!..




Και καλά αυτοί- οι αδίστακτοι του Παπανδρέου.
Εσείς κε Παπούλια, πως επιτρέπετε να ξεδιπλώνεται, κάτω από την πολιτική σας σκέπη, αυτή η πρωτοφανής ληστρική επιδρομή της κυβέρνησης στα σπίτια των συμπολιτών σας;
Είναι  δυνατόν, εσείς ο πρώτος πολίτης της χώρας, να μην διαθέτετε το σθένος  ώστε να υψώσετε το πολιτικό σας ανάστημα και να πείτε:
-Φτάνει πια…
Πως είναι δυνατόν η πολιτική σας αξιοπρέπεια, οι δημοκρατικές περγαμηνές σας αλλά και το προσωπικό σας ήθος, να επιτρέπουν αυτή τη πρωτοφανή λεηλασία, η οποία συνδυάζεται με προκλητικά ψεύδη ακόμη και ως προς το ύψος του επώδυνου χαρατσιού, όπως στη περίπτωση της ΔΕΗ.
Πως τα ανέχεστε όλα αυτά κε Παπούλια;
Πως είναι δυνατόν να επιτρέπετε την συστηματική εξόντωση των συμπολιτών σας από ένα ασκέρι ανικάνων, οι οποίοι προφανέστατα είναι ανήμποροι να οδηγήσουν το πλοίο σε ασφαλές λιμάνι;
Γιατί τόση σιωπή κε Πρόεδρε της τσαλακωμένης Δημοκρατίας;
Πόση Δημοκρατία εμπεριέχει ο εκβιασμός, "πληρώνεις το χαράτσι της δικής μας ανικανότητας η σου κόβουμε το ρεύμα";
Εκτός κι αν η παραμονή σας στη κορυφή μιας κατ΄ επίφαση Δημοκρατίας είναι κάτι που δεν σας ενοχλεί, αρκεί να φέρετε τον τίτλο του Προέδρου ακόμη κι αυτής της Δημοκρατίας.
Αλλά κε Παπούλια, οι πολίτες δεν περιμένουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραμένει γαντζωμένος στη θέση του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμη κι  όταν η Δημοκρατία λεηλατείται από ανικάνους, αμοραλιστές και ολίγιστους.
Αγαπητέ κε Πρόεδρε της Δημοκρατίας εφ’ όσον ο Παπανδρέου αρνείται πεισματικά να προσφύγει σε εκλογές, παρότι διαπιστώνει την ανεπάρκεια της κυβέρνησής του, δώστε εσείς τη λύση, η οποία δεν είναι άλλη από τη προσφυγή στο λαό.
Παραιτηθείτε επιτέλους κε Πρόεδρε της Τσαλακωμένης Δημοκρατίας μας.
Στο κάτω-κάτω εσείς και η κυβέρνηση Παπανδρέου, δεν είστε τα μοναδικά πολιτικά όντα, οι Πεφωτισμένοι Σωτήρες, στους οποίους  έχει ανατεθείαποκλειστικά η αποστολή να φυλάτε το Ιερό Δισκοπότηρο.
Εκλογές τώρα…