Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτο! Εισβολή/κατάληψη της ΝΕΤ από φοιτητές!! (συνεχής ενημέρωση)

Η «εισβολή» και κατάληψη των φοιτητών στο στούντιο του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ παραμένει σε εξέλιξη και έχει μετατραπεί σε κατάληψη του κτιρίου της ΝΕΤ.
Τα ΜΑΤ έχουν περικυκλώσει το κτίριο αλλά εκατοντάδες πολιτών περικυκλώνουν επίσης τον χώρο… ¨Όλα μυρίζουν μπαρούτι εκεί…


Ακούστε πληροφορίες από το stopcartel εδώ>>

Η Ομάδα των φοιτητών ζήτησαν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους εναντίον του νόμου για τα ΑΕΙ και της κυβερνητικής πολιτικής.
Είναι μέλη του Συντονιστικού των Φοιτητικών καταλήψεων, ζήτησαν να παρουσιάσουν τις θέσεις τους εναντίον του νόμου πλαισίου για τα ΑΕΙ και της κυβερνητικής πολιτικής.

Αμέσως διεκόπη η μετάδοση του δελτίου και η κανονική ροή του προγράμματος της ΝΕΤ και ξεκίνησε διαπραγμάτευση με την διοίκηση της ΕΡΤ. Οπως έγινε γνωστό, κατά την διαπραγμάτευση η διοίκηση της ΕΡΤ πρότεινε να παραδοθεί ένα γραπτό μήνυμα το οποίο και θα αναγνωστεί κατά την μετάδοση του προγράμματος ενώ η ομάδα των ατόμων επέμεινε να παρουσιάσουν μέλη της, τις θέσεις τους, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Τελικά αποφασίστηκε να βιντεοσκοπηθεί η δήλωση της ομάδας των ατόμων, τα οποία και στη συνέχεια αποχώρησαν από το ραδιομέγαρο.

Όσο περνάει η ώρα, όλο και περισσότεροι πολίτες συρρέουν στο κτίριο της ΝΕΤ στην Αγία Παρασκευή!
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώνουμε…

Taxalia.blogspot.com με πληροφορίες από την καθημερινή.

Δείτε επίσης:
Χιλιάδες πολίτες στο Σύνταγμα... (Live!)
http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_6322.html