Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Εσπευσμένη κλήση του Πάνου Καμμένου από τον εισαγγελέα Κορρέα αύριο το πρωΐ στις 10. Το μενού, έχει Σόρος!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/09/0-35688700-1315074879.png?w=360&h=360Ένα απίστευτο κουβάρι ξετυλίγεται μετά την αποκάλυψη του πλέγματος εταιρειών συμφερόντων Σόρος.
Και μπορεί ο συνεργάτης των Ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης Σόρος να δηλώνει ότι αποσύρεται μετά το ασφυκτικό πρεσάρισμα που τρώει (μαζί με το σύστημα Χίλαρυ) από τον Ομπάμα, τα ορφανά του όμως συνεχίζουν να υπάρχουν. Υπάρχουν σε παγκόσμια κλίμακα, φαίνεται όμως ότι αρκετοί εκ των νυν και πρώην μελών αυτών των εταιρειών, εμπλέκονται με τρόπο περίεργο στο περιβάλλον του πρωθυπουργού και του αδελφού του, Ανδρέα Α. Παπανδρέου.
Αυτός είναι και ο λόγος της εσπευσμένης κλήσης του Πάνου Καμμένου από τον εισαγγελέα κύριο Κορρέα που τείνει να συνδέσει το όνομα του με αυτό του γίγαντα πολιτικού από τον Ισημερινό, του Ραφαέλ Κορέα που έσπασε τα δεσμά της πατρίδας του απορρίπτοντας το εξωτερικό χρέος που είχαν δημιουργήσει κατοχικές κυβερνήσεις.
Ο Πάνος Καμμένος λοιπόν φαίνεται ότι έχει ξετυλίξει και αυτό το κουβάρι, με τα στοιχεία που θα προσκομίσει αύριο στον εισαγγελέα και είναι εμφανές ότι θα αφορούν τις σχέσεις του συστήματος Σόρος με το περιβάλλον του πρωθυπουργού!
Με μία πρώτη ματιά αυτά που βρίσκουμε εμείς είναι:
Που βρίσκονται στην περιβόητη εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου στο “Advisory Board”.
και βέβαια ο περιβόητος José-Maria Figueres, Managing Partner, της περιβόητης IJPartners. Πρώην CEO  of the World Economic Forum. Της εταιρείας του κολλητού του πρωθυπουργού, κύριου Μαργελλου.
Είπατε κάτι για το “θράσος” του πρωθυπουργού να συναντηθεί με έναν παγκόσμιο τοκογλύφο; Μα έχουν τόσες κοινές παρέες…
Τα υπόλοιπα αύριο στον εισαγγελέα από τον Πάνο Καμμένο. Οι συντάκτες του δικαστικού που θα βρίσκονται; Θα τολμήσουν;