Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Αυτός ο κατήφορος φέρνει μόνο ένα αποτέλεσμα...

anti-ntp: Ούτε στις συνεδριάσεις της Bilderberg,δεν έχει τόσες δυνάμεις ασφαλείας...

Το ότι η χώρα μας βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, είναι κάτι που το γνωρίζουν ακόμη και τα βρέφη. Το ότι αυτή η κατάσταση οδηγεί μόνο σε πολιτικές ανατροπές και βαθιές κοινωνικές ρήξεις, είναι κάτι που μόνο η κυβέρνηση δεν θέλει να αποδεχθεί. Ίσως επειδή το
"μάρμαρο" θα κληθούν να το πληρώσουν όλοι εκείνοι που οδήγησαν την χώρα στον εξευτελισμό, όλοι εκείνοι που έφαγαν και που δεν συνελήφθησαν μέχρι τώρα, όλοι εκείνοι που έπαιζαν και συνεχίζουν να παίζουν με το πολίτευμα, με την οικονομία, με τους πολίτες... Δυστυχώς, η ώρα για το πραγματικό "ταμείο" πλησιάζει. Οι εξελίξεις απλά επιτείνουν το επικείμενο δράμα όλων αυτών που συνεχίζουν να λοιδωρούν την λογική και να εμπαίζουν τους Έλληνες πολίτες.
Πιο ακριβά οι διακοπές για τους Έλληνες τουρίστες!

Αυτό είπε στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών μετά τη συνάντηση Βενιζέλου με τους κοινωνικούς εταίρους. Τα τουριστικά πακέτα all inclusive και η ημιδιατροφή από τουρίστες του εξωτερικού θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 13% και όχι 23%.

Δεν θα ισχύει το ίδιο όμως εφόσον το πακέτο κλείσει Έλληνας τουρίστας στο εσωτερικό, ο οποίος για μια ακόμα φορά θα είναι το κορόιδο, αφού θα πληρώσει ΦΠΑ 23%!

Το οικονομικό επιτελείο παραπέμπει στην έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου με την οποία θα ξεκαθαρίζει πλήρως το τοπίο του ΦΠΑ που θα επιβαρύνει την εστίαση από την 1η Σεπτεμβρίου.

Έτσι, η κυβέρνηση των δυο ταχυτήτων, βάζει και τον ΦΠΑ σε δυο ταχύτητες, ενώ οδηγεί την χώρα με την... όπισθεν! Είναι μετά να μην την χαρακτηρίζουμε ως "κυβέρνηση πολλών ταχυτήτων", που όμως οδηγεί παράνομα και με κλεμμένο όχημα;

Με 3.500 αστυνομικούς ο ΓΑΠ στην Θεσσαλονίκη!!!

Ίσως το παραπάνω γεγονός να είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για τον οποίο ο Γιώργος Παπανδρέου μπορεί να μην ανέβει στην φετινή ΔΕΘ με όλο το κυβερνητικό του επιτελείο, αλλά σίγουρα θα συνοδεύεται από 3.500 αστυνομικούς, για να αποφύγει τα έκτροπα.

Το Μαξίμου είναι σίγουρο ότι η παρουσία Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι ευχάριστη υπόθεση για κανέναν. Ούτε για τον ίδιο ούτε όμως, και για όσους τον αντικρύσουν!

Μάλιστα, θα δημιουργηθούν ειδικές ζώνες περιφρούρησης στις οποίες δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση!

Ο πονοκέφαλος της αστυνομίας δεν είναι μόνο το ΠΑΜΕ, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο που έχουν ανακοινώσει από τώρα κινητοποιήσεις, αλλά το κίνημα των Αγανακτισμένων, που δεν έχουν καθορίσει ακόμα τον τρόπο διαμαρτυρίας τους!
Μήπως κάποιος ή κάποιοι πρέπει να πούνε στον πρωθυπουργό των διακοπών πως ό,τι κι αν κάνει, δεν μπορεί να αποφύγει το μοιραίο; Εξάλλου, με απόφασή του έβαλε το κεφάλι του στο... τσουβάλι, με απόφασή του πρόσθεσε και το φίδι στον... κόρφο του...

Ποιός είναι άραγε το φίδι; Εδώ σας θέλω... Ο ευρών αμοιφθήσεται και θα τιμηθεί από τον Γιώργο Παπανδρέου με θέση συντονιστή υπουργού των πρωθυπουργικών διακοπών...

Κωνσταντίνος
Πηγη

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_6123.html?spref=fb