Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

«Δεν ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο»


Άρχισαν οι διαρροές στο ΠΑΣΟΚ με το βουλευτή Θωμά Ρομπόπουλο να δηλώνει ευθαρσώς σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στην εκπομπή «Πρωινή Γνώμη» ότι δεν μπορεί να .....
ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, ενώ ανάλογες δηλώσεις έκανε και ο βουλευτής Αλέκος Αθανασιάδης.

«Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα ψηφίσω», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ρομπόπουλος, «Θα μιλήσω τη Δευτέρα στη Βουλή κα θα προσπαθήσω να πείσω ότι κάτι δεν πάει καλά», επισήμανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Ρομπόπουλος τόνισε ότι θέματα όπως η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος απαιτούν εθνική ομοψυχία και δε γίνεται μόνο το ΠΑΣΟΚ να τα ψηφίζει.

«Διαφωνώ στο δημοκρατικό τρόπο σκέψης, δεν μπορώ να μου λένε τι να κάνω. Εγώ είμαι επιχειρηματίας και έκανα πάντα αυτό που έκρινα σωστό», υπογράμμισε ο κ. Ρομπόπουλος.

Αντίστοιχη είναι η θέση και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης ο οποίος σε πρόσφατη δήλωσή του στο newsit.gr αναφέρει «οτι και εάν τεθεί αυτο το μεσοπρόθεσμο έτσι όπως έρχεται με τα μέτρα που φέρνει δεν μπορώ να το ψηφίσω ότι και εάν συμβεί. Και εάν μου πουν οτι θα με κρεμάσουν στην πλατεία Συντάγματος, ας με κρεμάσουν δεν μπορώ να το ψηφίσω»
iefimerida
http://fonaklas.blogspot.com/2011/06/blog-post_910.html