Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Μητσοτάκης: Αν χρειαζόταν θα ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο – Αθανασιάδης: Δεν το ψηφίζω


Οι βουλευτές της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης και του ΠΑΣΟΚ Αλ. Αθανασιάδης στον ΣΚΑΪ 


r Το πόσο έχουν θολώσει οι κομματικές γραμμές στο σημερινό πολιτικό σκηνικό κατεδείχθη την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ και την "Πρώτη Γραμμή", με έναν κυβερνητικό βουλευτή να δηλώνει ότι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, και έναν βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευτης να δηλώνει ότι θα το υπερψήφιζε, αν η κυβερνώσα παράταξη είχε οριακή πλειοψηφία στη Βουλή. Ο λόγος για τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αλέξανδρο Αθανασιάδη και της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σχετικά


«Αν ήταν η 151η η δική μου ψήφος θα ψήφιζα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, αλλά έχουμε κυβερνητική πλειοψηφία» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ λίγες ώρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η κυβέρνηση.

«Ομολογία της κυβερνητικής αποτυχίας αποτελεί η αποχώρηση Παπακωνσταντίνου από το υπουργείο Οικονομικών ο κ. Βενιζέλος έχει καλύτερα δείγματα από τη διαχείριση της επικοινωνίας, θα δούμε ως προς τα αποτελέσματα» τόνισε. «Συμφωνούμε σε πολλά περισσότερα από όσα διαφωνούμε με την κυβέρνηση» τόνισε.

Για το κλίμα στη Βουλή κατά τη διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης ανέφερε ότι ήταν συναινετικό, μέχρι την άστοχη και απαράδεκτη, όπως την αποκάλεσε,δήλωση Πάγκαλου, αν χαρακτήρισε κάπως υπερβολική την αντίδρασή της ΝΔ να αποχωρήσει για λίγο από την αίθουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι ένα τμήμα της κυβερνητικής πολιτικής δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα και πρέπει να διορθωθεί αν τεθεί στην ατζέντα μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων και επιτευχθεί η διαπραγμάτευση.

Για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δήλωσε ότι θα ψηφιστεί, αλλά προέβλεψε ότι δεν θα πετύχει τους στόχους του.

«Δεν ψηφίζω το Μεσοπρόθεσμο» Σε παρέμβασή του στην «Πρώτη Γραμμή» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης, δήλωσε ότι δε θα ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εμμένοντας στην άποψη του ότι δεν πρέπει να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ.

«Για εμένα δεν έχει αλλάξει τίποτε, δεν θα ψηφίσω το Μεσοπρόθεσμο, καθαρές κουβέντες» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αθανασιάδης.

«Σε πάρα πολλά σημεία δεν διαφωνώ με την κυβέρνηση, αλλά εμμένω στην άποψή μου ότι κάποιες ΔΕΚΟ δεν πρέπει να πωληθούν» σημείωσε, αναφέροντας ακόμη την ΕΥΔΑΠ και την ΕΥΔΑΘ. 
http://www.skai.gr/news/politics/article/172893/mitsotakis-an-hreiazotan-tha-stiriza-tin-kuvernisi-athanasiadis-den-psifizo-mesoprothesmo-/