Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

«Αγωνιούν»


Έχουν ξεδιπλώσει όλη τους την δύναμη.

  • Προκάλεσαν και κέρδισαν τις εκλογές. Έχουν την κυβέρνηση.
  • Έχουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας δικό τους. (Σε σύγκριση με τον προηγούμενο Πρόεδρο που αντιστάθηκε στον πλανητάρχη).
  • Έχουν τον αρχιεπίσκοπο δικό τους. (Σε σύγκριση με τον προηγούμενο Αρχιεπίσκοπο που ξεσήκωσε τον κόσμο για τις ταυτότητες, κόντρα στην κυβερνητική απόφαση).
  • Έχουν τις περισσότερες περιφέρειες, μεταξύ αυτών και την μεγαλύτερη.
  • Έχουν τους δήμους των 2 μεγαλύτερων πόλεων της χώρας μας.
  • Έχουν την ηγεσία των κυριότερων συνδικαλιστικών φορέων.
  • Έχουν τα μέσα ενημέρωσης που εκπέμπουν ασταμάτητα το Δυτικό δόγμα «διαίρει και βασίλευε» και τον Ανατολικό φόβο. (Οθωμανικός Καπιταλισμός).
  • Έχουν το διεθνές κεφάλαιο το οποίο επιδιώκει με ταπεινωτικές συμβάσεις να απαξιώσει την Χώρα για να την αγοράσει φτηνά.
  • Έχουν τους σύγχρονους έλληνες κοτζαμπάσηδες που δεν αντιδρούν στην απαξίωση της Πατρίδας. Αντίθετα χαμογελούν όσο οι οίκοι αξιολόγησης μας χώνουν στα σκουπίδια και προσδοκούν καρτερικά να αγοράσουν και αυτοί φτηνά την χώρα μας.
  • Μπορούν και διαμορφώνουν τα χρηματιστηριακά spread, CDS κα.
  • Έχουν Lear jet για να ταξιδεύουν παντού, διακινώντας ελεύθερα λεφτά και άτομα.

Πίσω όμως απ την ευδαιμονική εικόνα της κυβέρνησης κρύβεται ο τρόμος της προδοσίας και το Γουδί. Αγωνιούν, αισθάνονται ανασφάλεια.

Ο φόβος τους ενώνει  (παλιά τους ένωνε η κουτάλα).

ΔΙΟΤΙ

-         Αποκαλύφτηκαν. Αύξησαν το έλλειμμα τους 3εις τελευταίους μήνες του 2009 και στην συνέχεια με ανακοινώσεις για διεφθαρμένη χώρα προκάλεσαν κρίση δανεισμού. Μας οδήγησαν συνειδητά στο ΔΝΤ και στην απαξίωση για να ξεπουλήσουν την Πατρίδα φτηνά.
-         Δεν έχουν πλέον τον λαό που τους ψήφισε και τον ξεγέλασαν.
-         Δεν πείθουν και δεν μπορούν να σπρώξουν τις «μάζες» στην αποχή, για να καρπώνονται τα ποσοστά των εκλογών.
-         Δεν κηδεμονεύουν πλέον τα μέσα ενημέρωσης, ο λαός προβληματίζεται, διαμαρτύρεται, βγαίνει στις πλατειές και επικοινωνεί ελεύθερα και ακηδεμόνευτα. «Όλοι είναι ίδιοι», «απαξίωση του πολιτικού συστήματος», «συναίνεση» κα, αποτελούν έννοιες για να παραμένει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Παρόμοιες έννοιες επί ΝΔ θα αποτελούσαν ανέκδοτο.!!
Αντίθετα με τον λαό, δεν διαμαρτυρήθηκαν ποτέ οι μεγαλοϊδιοκτήτες των κρατικοδίαιτων μμε που ελέγχουν την παραπληροφόρηση, την ενέργεια (πετρέλαια) και τις χρηματοδοτήσεις (τράπεζες), για τα σκληρά οικονομικά μέτρα που επιβάλλει ο γαπ, ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ.

Μέχρι σήμερα η εξουσία προσπάθησε να μας καθηλώσει στον καναπέ, για να παρακολουθούμε απ’ τα TV κανάλια τους το έργο που πρωταγωνιστούμε, με τίτλο «η κρίση και οι κροίσοι» όπου κυριαρχεί ο ανατολικός φόβος με το δυτικό «διαίρει και βασίλευε»   (Οθωμανικός Καπιταλισμός).


SOS.   Δεν έχουν ολοκληρώσει τον στόχο τους.

Παρά την ύφεση 6% που επέβαλαν, τους επαχθείς φόρους, την φτώχια, την ώθηση τηςανεργίας στο 20%, η οποία αυξάνει 4% από μήνα σε μήνα και παρά την υπέρ χρέωση της Ελλάδας σε τοκογλύφους, μόλις σε 2 έτη.

Διαπιστώνουν πως δεν βύθισαν ΑΚΟΜΑ την χώρα που ονόμασαν «Τιτανικό» και χωρίς ντροπή ζητούν ταχύτερη λήψη νέων καταστροφικών μέτρων.

Αγωνιούν οι ξένοι τοκογλύφοι και οι σύγχρονοι Έλληνες κοτζαμπάσηδες μήπως δεν προλάβουν να αποκτήσουν την υποθηκευμένη Ελλάδα και το απόθεμα των Ελλήνων που ονόμασαν λίπος (θυσία !!).


Λαϊκή παροιμία : «μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρίτη και…….».

  1. 1.     Είναι οι ίδιοι που μόλις ολοκλήρωσαν το οικονομικό έγκλημα του χρηματιστηρίου έκαναν εκλογές για να ξεπλυθούν.

  1. 2.     Είναι οι ίδιοι που μόλις ανάθεσαν απ’ ευθείας τους υπέρ τιμολογημένους Ολυμπιακούς Αγώνες στους δικούς τους μεγαλοεργολάβους, έκαναν εκλογές για να ξεπλυθούν.
Το οικονομικό έγκλημα μας υπέρ χρέωσε και οι μεγαλοεργολάβοι της τελευταίας στιγμής με τους ανασφάλιστους εργάτες ζημίωσαν ανεπανόρθωτα τα Ασφαλιστικά Ταμεία απ’ την εισφοροδιαφυγή.

  1. 3.     Είναι οι ίδιοι που σήμερα επιδιώκουν να ξεπουλήσουν την Χώρα μας.
Θα προλάβουν να ξανακάνουν και τρίτη φορά το έγκλημά τους???


Το επικίνδυνο χαρτί των λαθρομεταναστών.

Επικίνδυνο χαρτί στα χέρια του γαπ αποτελούν οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι, παράνομοι, άεργοι λαθρομετανάστες που έχουν εγκατασταθεί στην καρδιά της πρωτεύουσας με την απροκάλυπτη συναίνεση της κυβέρνησης (βλέπε Άγιο Παντελεήμονα), σκορπώντας τρόμο και θάνατο με δολοφονικά στοιχεία, διακίνηση ναρκωτικών και πορνεία.

Ενδεχομένως αύριο αυτοί να αποτελέσουν σημαντικό καταλύτη με άγνωστες και απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις.

Στον «θυμό» του Δεκέμβρη 2008 κρύφτηκαν στις κουκούλες και καταστρέψανε τις περιουσίες των απλών μαγαζιών και ιδιωτών που δεν είχαν καμία ευθύνη για την εγκληματική πράξη του αστυνομικού.
ΤΩΡΑ πρέπει να φύγει ο ΓΑΠ ΚΑΙ Η ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΤΟΥ πριν ολοκληρώσουν την καταστροφή.


ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ
Εκείνος που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του Λαού,
θα λύσει και το πρόβλημα της Ελλάδας.