Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Πανικόβλητο το πολιτικό σύστημα τρέχει να διασωθεί.


Δύο μόλις ημέρες μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς και πάλι πανικόβλητος ο κ. Παπανδρέου προσέτρεξε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ζήτησε νέα συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας για αύριο στις 12.30 μ.μ.

Μετά την αποτυχημένη επικοινωνιακή προσπάθεια του κ. Παπανδρέου την προηγούμενη Τρίτη με τους.....
πολιτικούς αρχηγούς, μετά το φιάσκο με το δημοψήφισμα που διέρρευσε και μαζεύτηκε άρον άρον όταν είδαν ότι ο κόσμος θα ψήφιζε αντίθετα στο μνημόνιο, μετά και τον εκφοβισμό της κ. Δαμανάκη για επιστροφή στη δραχμή, ήρθε το χειρότερο απ’ όλα για το πολιτικό σύστημα. Οι χθεσινές μεγαλειώδεις και αυθόρμητες ειρηνικές διαδηλώσεις χιλιάδων πολιτών σε πολλές πλατείες της χώρας, οι οποίες απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, μέχρι την πλήρη ανατροπή του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Πανικόβλητο λοιπόν το πολιτικό σύστημα προσπαθεί να σωθεί. Αύριο πάλι θα προσπαθήσει να συνετίσει τα τμήματά του (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ), ώστε από κοινού ενωμένα να συνεχίσουν τη νομή της εξουσίας και του λαού.

Όμως η κατάρρευση έχει ήδη αρχίσει.
Νέο Σύνταγμα τώρα η μόνη λύση.