Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Με κινητοποιήσεις στις πανελλήνιες απειλεί η ΟΛΜΕ


Με κινητοποιήσεις στις πανελλήνιες απειλεί η ΟΛΜΕ
Ζητά να πληρωθούν έγκαιρα οι καθηγητές...


Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια των πανελληνίων εξετάζει η ΟΛΜΕ, σε περίπτωση που δε γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την πληρωμή των καθηγητών που θα συμμετάσχουν σε αυτές.

Με επιστολή της προς το υπουργείο Παιδείας, η διοίκηση της Ομοσπονδίας ζητά να αποζημιωθούν έγκαιρα οι καθηγητές με τις διαδικασίες των ΧΕΠ (Χρηματικών Ενταλμάτων Προπληρωμής), να εκδοθεί νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αμοιβές των εμπλεκομένων στις πανελλήνιες, χωρίς τις περικοπές που έγιναν την περσινή χρονιά και να πιστωθούν στους σχετικούς κωδικούς τα προβλεπόμενα ποσά για τα οδοιπορικά της τρέχουσα περιόδους, καθώς και να εξοφληθούν τα οφειλόμενα των παλαιοτέρων ετών.

Η ΟΛΜΕ ζητά τη μετακίνηση της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων τουλάχιστον κατά μία εβδομάδα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την απόφαση του υπουργείου Παιδείας για τερματισμό των μαθημάτων σχεδόν αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Με κινητοποιήσεις στις πανελλήνιες απειλεί η ΟΛΜΕ http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_8595.html#ixzz1JKvC2t3K